Originele introductiedagen

Organiseer dit jaar eens echt originele introductiedagen en ga in zee met NAUPAR. Voor tochten van kort tot lang kunt u aan boord komen van één of meer van de 125 unieke zeilschepen. Een middag, hele dag, week of paar dagen? Voor elke vaartocht is er een passende invulling

Introductiedag in de buurt

Met 16 verschillende afvaarthavens rondom het IJsselmeer is er altijd een plek in de buurt. Ook Amsterdam, Almere en Kampen behoren tot de mogelijkheden. Scheep in in een haven naar keus en vaar met de hele groep het IJsselmeer of Waddenzee op. De route en bestemming bepaalt u in overleg met de bemanning.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een schooluitje

Bekijk alle

Introductiedagen

Vervoer, verblijf, vermaak in één

Tijdens de introductiedagen op een zeilschip van NAUPAR heeft u vervoer, verblijf en vermaak in  één. Zeil actief mee en help de schipper en zijn maat een handje mee aan boord. Hijs de zeilen en draai de schoten aan. Moe van het zeilen? Rust dan uit in het zonnetje onder het genot van een lekker drankje. Na een drukke dag en een gezellige avond is een slaapplek niet ver weg. De hut kruipt u zo in voor uw welverdiende nachtrust.

Met meerdere schepen verdubbelt u uw plezier!

U heeft de mogelijkheid om met één groep op twee schepen te varen. Door met twee kleinere schepen te zeilen verdubbelt u gewoon de fun; wat dacht u van een spannende zeilwedstrijd, bijvoorbeeld de jongens tegen de meiden? Daarbij is er, met twee schippers en twee matrozen, meer begeleiding voor uw groep.

Test uw kookkunsten aan boord van het schip

In de uitgebreide kombuis kan de maaltijd bereid worden. Wie is een echte keukenprins(es)? De keuken aan dek van het schip is van alle gemakken voorzien met een extra groot gasfornuis en een ruime oven. Dat maakt het koken voor een groep lekker makkelijk.

Plek voor iedereen

Met zoveel verschillende zeilschepen is er altijd een schip van formaat. Met groepen vanaf 8 personen kunt u al in zee met NAUPAR. Voor grote groepen kunnen ook meerdere schepen ingezet worden. Een extra voordeel hiervan is dat er spannende zeilwedstrijden gehouden kunnen worden. Als dat geen spetterende introductiedag of -week wordt!

Havens in Nederland

Tijdens het organiseren van introductiedagen kunt u een keuze maken uit diverse havens. U bepaalt zelf waarvandaan u vertrekt en welke haven u eventueel bezoekt. Voorbeelden van mogelijke havens zijn  Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland of bijvoorbeeld Vlieland.

Gerelateerde pagina's

Scholen en jongeren
Werkweek
Jongerenreizen
Schoolreis