Interactieve Sailgame

De Sailgame is nieuw en vooral heel verrassend! U gaat een dag op een van de zeilschepen van Naupar het water op en strijdt in teams voor de overwinning. Tijdens de SailGame moet de route gevonden worden door het beantwoorden van vragen en het vervullen van opdrachten. Hiermee worden ook punten gescoord die meetellen in de strijd!

  • Gebruik uw eigen logo op website van Sailgame
  • Strijdt in teams voor de overwinning

Ideaal voor bedrijfsuit of relatiedag

Voor een bedrijfsuitje of relatiedag met uw klanten of leveranciers biedt dit zeilprogramma de perfecte randvoorwaarden. Door het gebruik van uw eigen logo (in alle uitingen, in de telefoon en op de website) en het aanpassen van de vragen en opdrachten wordt de SailGame speciaal voor u op maat gemaakt.

De teams gaan aan boord van de zeilschepen voor een game waarin navigeren, inzicht en ingewikkelde opdrachten elkaar afwisselen. Bij de start van deze interactieve game borrelt de competitiegeest en de teamspirit al op. Bij een kopje koffie of thee geeft de spelleider uitleg. De SailGame kan dan echt gaan beginnen.

De SailGame

Ieder team wordt uitgerust met een telefoon met digitale camera en mobiel internet en een GPS. Via de mobiele internetpagina kunt u opdrachten lezen, vragen beantwoorden, hints opvragen en kunt u de stand real-time in de gaten houden. De teams moeten twee verschillende routes volgen die zij vooraf niet weten. Pas nadat een opdracht succesvol is afgerond volgt er een nieuwe waypoint via SMS. Met de GPS bepaalt u de koers die u doorgeeft aan de schipper. Daarbij helpt het team de bemanning bij het hijsen van de zeilen, het overstag gaan en andere activiteiten aan boord. Gedurende de SailGame wordt uw team door de spelleiding verrast met bonusopdrachten waar u extra punten mee kunt verdienen. Natuurlijk is de vraag wie eigenlijk de winnaar is van deze spannende strijd.

Aan het eind van de middag komen de teams weer bij elkaar. Er is tijd om na te praten en de avonturen met elkaar te delen onder het genot van een hapje en drankje.

Algemeen

Uitvoeringslocatie
Aan boord
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.