• Langer genieten van uw weekendje weg? Stap eerder aan boord!

    Een weekend varen met uw familie, met een vriendengroep of samen met uw geliefde. Dat is een goed plan! Weet wel dat zo'n weekend werkelijk voorbij vliegt (zeilt). Optimaal en extra lang genieten van uw weekendje op het water? Kies dan voor de early checkin van NAUPAR en stap een paar uur eerder aan boord!

  • NAUPAR zorgt voor betere beleving met Youtube

    Bedrijfsuitje

    NAUPAR is al sinds de oprichting actief op Youtube. Eerst met één kanaal voor zowel de Duitse als de Nederlandse gasten en tegenwoordig met twee afzonderlijke kanalen. NAUPAR heeft hiervoor gekozen om haar klanten een optimale beleving te bieden. Abonneert u zich op ons Youtubekanaal? Dan blijft u op de hoogte van al onze video"s én kunt u reacties plaatsen.

  • Weekendje weg? Bekijk de video van NAUPAR!

    Heeft u samen met uw vrienden en/ of familie bij NAUPAR een weekendje weg geboekt? Of zit u hier momenteel aan te denken? Leuk plan! Om alvast een beeld te krijgen van hoe het er tijdens zo'n weekendje weg aan toe gaat, kunt u onze video bekijken. De manier om eventuele 'twijfelaars' over de streep te trekken.

  • NAUPAR blikt terug op een jaar vol hoogtepunten

    Lelystad, 29 december 2016 – Over een paar dagen proost heel Nederland op het nieuwe jaar. "Dat 2017 maar net zo fantastisch mag worden als 2016”, zullen veel mensen zeggen. Ook voor NAUPAR was het afgelopen jaar een succesvolle periode waarin veel doelstellingen behaald zijn. Met als één van de hoogtepunten misschien wel het prachtige gemiddelde eindcijfer (9,3!) van de onafhankelijke beoordelingspartij KiyOh!

  • De Pouwel Jonas heeft een waterkoeler aan boord!

    Lelystad, 12 december 2016 – Onlangs heeft zeilklipper Pouwel Jonas een Waterlogic waterkoeler aan boord gehaald. Mét koolzuur! Deze nieuwe aanwinst staat in het gastenverblijf van het mooie zeilschip en is voor alle gasten te gebruiken. Zo hoeft men geen kratten vol waterflessen meer mee aan boord te nemen én wordt er ook aan het milieu gedacht. Goede zaak, vindt NAUPAR!

  • NAUPAR werkt samen met beoordelingspartij KiyOh

    Sinds november 2014 werkt NAUPAR samen met KiyOh. Deze onafhankelijke beoordelingspartij toont zowel de positieve als negatieve reviews en dat maakt het voor nieuwe klanten makkelijker om een keuze te maken. Wat blijkt: NAUPAR scoort met een 9,3 als gemiddelde heel erg goed!

  • TIP van NAUPAR: met meerdere schepen varen!

    Wist u dat het bij NAUPAR ook mogelijk is om meer dan één schip te huren. Ideaal wanneer u met een grote groep het water op gaat! Verdeel alle collega's, leerlingen en/of familieleden in verschillende groepen, stap aan boord en profiteer van de vele voordelen die een vaartocht met meerdere zeilschepen met zich meebrengt!