• Waddengebied mooiste natuurgebied van Nederland!

    Gisteravond is het Waddengebied uitgeroepen tot het mooiste natuurgebied van Nederland. Wat NAUPAR betreft een verdiende titel! 88.000 Nederlanders hebben hun stem uitgebracht en konden kiezen uit dertien gebieden en nationale parken. Het mooiste natuurgebied van Nederland met eigen ogen aanschouwen? De schepen van NAUPAR brengen u er naar toe!

  • Trouwen aan boord van de Stedemaeght

    Trouwen aan boord van de Stedemaeght

    Uw geliefde het ja-woord geven aan boord van de indrukwekkende Stedemaeght, midden op het water, onder volle zeilen en omringd door uw liefste familieleden en leukste vrienden… Klinkt dat niet als een sprookje? Dit belooft een onvergetelijke dag te worden!

  • Sfeervol zakelijk dineren op de Abel Tasman

    Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

    Sfeervol zakelijk dineren op de Abel Tasman… het is mogelijk vanaf 1 november. "Dineren op het indrukwekkende zeilschip in de sfeervolle Bataviahaven in Lelystad staat garant voor een onvergetelijke avond", zegt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.

  • NAUPAR vaart altijd al CO2-uitstoot vrij

    Vorige week is er een akkoord bereikt waarin staat dat de Internationale Burgerluchtvaarorganisatie ICAO de groei van CO2-uitstoot in 2020 moet beperken. De ICOA zal de alsmaar groeiende CO2-uitstoot vanaf dat jaar gaan compenseren. Volgens NAUPAR een stap in de goede richting. Met onze vaartochten zijn wij namelijk al jaren CO2-uitstoot vrij. En daar zijn we trots op!

  • NAUPAR is genomineerd voor de MEETINGS Award Beste Teamattractie

    Dit evenement is afgelopen. NAUPAR is onlangs genomineerd voor de MEETINGS Award, in de categorie Beste Teamattracties van het jaar. Deze attracties werden voorgedragen door de redactie van vaktijdschrift MEETINGS. Bij voldoende stemmen mag NAUPAR op 23 januari tijdens het Meetings Business Event van dagvoorzitter Hans Kazàn de hoofdprijs in ontvangst nemen.Stemmenkan nog tot het nde van dit jaar.

  • De eerste expeditie naar de Marker Wadden met Natuurmonumenten

    Eerste expeditie naar de Marker Wadden met Natuurmonumenten

    In het weekend van 24 en 25 september in 2016 organiseerde Natuurmonumenten een expeditie naar de Marker Wadden. Bezoekers hebben toen voor het eerst een voet gezet op dit nieuwste stukje Nederland. Het eerste eiland van het Marker Wadden-project lag voor een groot gedeelte boven water. NAUPAR is blij met dit project: "Nieuwe natuur in ons vaargebied, een prachtige ontwikkeling!”, aldus algemeen directeur Pouwel Slurink.

  • Groepsvakantie op het water

    Groepsvakantie op het water jeugd

    Stap met een groep aan boord van een van onze schepen en maak u klaar voor een onvergetelijke tocht. Ontdek het rustgevende Waddengebied, vaar richting het zoete IJsselmeer of leg aan in het bruisende Amsterdam. Waar u ook naartoe vaart met een groep valt er aan boord genoeg te beleven!