Trouwen aan boord van de Stedemaeght

Uw geliefde het ja-woord geven aan boord van de indrukwekkende Stedemaeght, midden op het water, onder volle zeilen en omringd door uw liefste familieleden en leukste vrienden… Klinkt dat niet als een sprookje? Dit belooft een onvergetelijke dag te worden!

Trouwen op het water

Trouwen op het water is een unieke ervaring. Al helemaal aan boord van de Stedemaeght! Wanneer alle gasten aan boord zijn, wordt er koers gezet richting het zoete IJsselmeer. Na een eindje varen, gaat het schip voor anker. Het is tijd voor de plechtigheid! Alle gasten nemen plaats aan dek en midden op het water geeft u elkaar het ja-woord. Natuurlijk is het een aanrader om het diner en het trouwfeest eveneens aan boord van de Stedemaeght te laten plaatsvinden. Wel zo leuk; boek een dj of gezellige band en dans tot diep in de nacht.

De crew

Tijdens de ceremonie, het diner en het feest wordt er hard gewerkt. Uiteraard niet door u, bruid en bruidegom, of door uw gasten, maar door de crewleden aan boord. Zij zullen er alles aan doen om iedereen steeds van drankjes en hapjes te voorzien. En natuurlijk zorgen ze ervoor dat het schip de juiste kant op vaart. De crewleden van de Stedemaeght doen dit alles met veel liefde en plezier. Met passie voor het vak hebben ze maar één doel: u en uw genodigden een fantastische dag bezorgen!

De Stedemaeght

De Stedemaeght is een van onze drie meest luxe dagtochtschepen. Voor een unieke en onvergetelijke gelegenheid, zoals uw bruiloft, bent u bij dit schip daarom absoluut aan het juiste adres. Het charmante interieur van de Stedemaeght past uitstekend bij ieder mogelijk thema. De mooie accenten en details van het schip versterken de romantische en feestelijke sfeer aan boord optimaal. Daarnaast staat de Stedemaeght bekend om haar enorme dek; hierop heeft u volop ruimte voor een mooie plechtigheid of spetterend feest.

Voor meer informatie over het boeken van een bruiloft op zee, neem contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor u nog specialer kunnen maken.