Heaters aan boord van de Abel Tasman: ideaal voor in de winter!

De Abel Tasman heeft heaters aangeschaft. Zo kunt u vanaf het dek genieten van het uitzicht en uzelf ondertussen opwarmen onder de heaters. De aanschaf van de sfeervolle warmtebronnen komt met de winter in aantocht precies op het juiste moment.

De heaters van de Abel Tasman

Dankzij de nieuwe heaters van de Abel Tasman dient het schip ook in de winter als fijne accommodatie. Het tussendek wordt overdekt met een luifel en daar hangen de nieuwe heaters onder. Zie het als een verwarmd "terras"; ideaal voor een winterse borrel of een goed één-op-één gesprek waarin u de cijfers van het afgelopen jaar nog eens doorneemt. De heaters zijn ook van meerwaarde tijdens de winterspecial; dineren met uw collega"s en/of zakenrelaties op een prachtig zeilschip, nu mét warmtebron aan dek!

Over de winterspecial

De winterspecial aan boord van de Abel Tasman in Lelystad is voor bedrijven een mooie kans om samen met collega"s en/of zakenrelaties te genieten van een uitgebreid diner op een bijzondere locatie. Terwijl u geniet van het luxe buffet mét grand dessert, loopt u nu ook sneller naar boven om daar – onder de heaters – onder andere de plannen van volgend jaar te bespreken. U boekt de winterspecial inclusief scheepshuur (4 uur), buffet, grand dessert, heaters én gebruik van beamer/scherm.

Wilt u de nieuwe heaters van de Abel Tasman wel eens met eigen ogen aanschouwen? Of klinkt de winterspecial u goed in de oren? Beide kunt u boeken via onze website.