Heaters aan boord van de Abel Tasman: ideaal voor in de winter!

Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

De Abel Tasman heeft heaters aangeschaft. Zo kun je vanaf het dek genieten van het uitzicht en je ondertussen opwarmen onder de heaters. De aanschaf van de sfeervolle warmtebronnen komt met de winter in aantocht precies op het juiste moment.

De heaters van de Abel Tasman

Dankzij de nieuwe heaters van de Abel Tasman dient het schip ook in de winter als fijne accommodatie. Het tussendek wordt overdekt met een luifel en daar hangen de nieuwe heaters onder. Zie het als een verwarmd "terras"; ideaal voor een winterse borrel of een goed één-op-één gesprek waarin u de cijfers van het afgelopen jaar nog eens doorneemt. De heaters zijn ook van meerwaarde tijdens de winterspecial; dineren met je collega's en/of zakenrelaties op een prachtig zeilschip, nu mét warmtebron aan dek!

Over de winterspecial

De winterspecial aan boord van de Abel Tasman in Lelystad is voor bedrijven een mooie kans om samen met collega's en/of zakenrelaties te genieten van een uitgebreid diner op een bijzondere locatie. Terwijl jullie genieten van het luxe buffet mét grand dessert, lopen jullie nu ook sneller naar boven om daar – onder de heaters – onder andere de plannen van volgend jaar te bespreken.

Ook een keer een dagtocht maken op een driemaster?

Bekijk de Abel Tasman of een van de andere andere schepen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden op een een traditioneel zeilschip. 

Meer lezen?

Giovanna en Rory trouwden aan boord van de Abel Tasman I Trouwen op een driemaster I De Abel Tasman is catwalk voor het trendy kinderkledingmerk I Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman I Maak van je bedrijfsuitje een succes met deze tips I Een volledig biologisch diner op de Abel Tasman I Een onvergetelijk bedrijfsuitje op vijf verschillende schepen I Een relatiedag mét kinderen op de Abel Tasman I Een droombruiloft op het open water I Naar de Marker Wadden