De Abel Tasman is catwalk voor het trendy kinderkledingmerk

Abel Tasman is catwalk kinderkledingmerk

Voor de lancering van de nieuwe Spring / Summer collectie van een oer-Nederlandse kinderkledingmerk veranderde de Abel Tasman voor 1 dag in een heus piratenschip en catwalk. Het werd een feestje voor jong en oud. Benieuwd hoe dat er uit zag?

Een ècht piratenschip

Een hip nederlands kinderkledingmerk houdt twee twee keer per jaar een modeshow voor de lancering van de nieuwe collectie. Hiervoor zoeken ze altijd naar een bijzondere locatie met veel beleving en gaan ze een beetje gekkigheid niet uit de weg. Voor de lancering van de lente/zomer collectie lieten ze zich inspireren door Peter Pan, Tinkerbell en ‘The Lost boys’. Kwajongens, zeemeerminnen en piraten. Ja, dan is de link naar de Abel Tasman als piratenschip natuurlijk gauw gelegd.

Modeshow op de Abel Tasman

Het was hip & happening op de Abel Tasman. Moeders met kinderen, bloggers en vloggers waren uitgenodigd. De driemaster Abel Tasman werd speciaal voor deze unieke gelegenheid overgevaren naar Pier 16 in Amsterdam. Daar toverden ze het schip om tot een heus piratenschip. Binnen in het schip stonden spelletjes en konden kinderen kleuren. Op de catwalk met spotlights showden stoere piraten en zeemeerminnen de nieuwe collectie, terwijl de muziek zorgde voor de nodige entertainment. Na afloop werd er zelfs nog gevaren over het IJ.

“De samenwerking met NAUPAR was gemakkelijk, flexibel en prettig” vertelt de eigenaresse van het trendy kledingmerk enthousiast. Het is ons heel goed bevallen. De ambiance en setting waren geweldig en zorgden voor een echte aanvulling op ons Lost Boys thema. “De sfeer zat er goed in aan boord” vervolgt ze verder “ en de kinderen vermaakten zich uitstekend op de boot.” Het werd een feestje voor jong en oud.

Ook op zoek naar een bijzondere locatie voor een productlancering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tjdens kantooruren contact op met een van onze collega’s. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden op de bijzondere zeilschepen.

Meer lezen?

Giovanna en Rory trouwden aan boord van de Abel Tasman I Trouwen op een driemaster I Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman I Maak van je bedrijfsuitje een succes met deze tips I Een volledig biologisch diner op de Abel Tasman I Een onvergetelijk bedrijfsuitje op vijf verschillende schepen I Een relatiedag mét kinderen op de Abel Tasman I Een droombruiloft op het open water I Naar de Marker Wadden