De Abel Tasman als catwalk voor het trendy kinderkledingmerk nOeser

Abel Tasman catwalk kinderkledingmerk nOeser

Voor de lancering van de nieuwe Spring / Summer collectie van het oer-Nederlandse kinderkledingmerk nOeser veranderde de Abel Tasman voor 1 dag in heus piratenschip en catwalk. Het werd een feestje voor jong en oud. Benieuwd hoe dat er uit zag?
 

Een ècht piratenschip

Het hippe kinderkledingmerk nOeser werd in 2013 opgericht door Annuska Toebast – Wensink. Zij maakte graag kleding voor haar eigen kids, maar toen vriendinnen ook om deze kleding begonnen te vragen, besloot ze van haar hobby haar werk te maken. Het kleding merk nOeser was geboren. Annuska houdt van een beetje gekkigheid. Twee keer per jaar houden ze een modeshow voor de lancering van de nieuwe collectie. Hiervoor zoeken ze altijd naar een bijzondere locatie met veel beleving. Voor de lancering van de lente/zomer collectie lieten ze zich inspireren door Peter Pan, Tinkerbell en ‘The Lost boys’. Kwajongens, zeemeerminnen en piraten en dan is de link naar de Abel Tasman als piratenschip gauw gelegd.

Modeshow op de Abel Tasman

Moeders met kinderen, bloggers & vloggers werden uitgenodigd. Driemaster Abel Tasman werd speciaal voor deze unieke gelegenheid overgevaren naar Pier 16 in Amsterdam. Daar toverden ze het schip om tot een heus piratenschip en kleedden het aan met o.a. nOeser balonnen. Binnen in het schip stonden spelletjes, konden kinderen kleuren en was er speciaal voor de modeshow een catwalk met spotlights. Stoere piraten en zeemeerminnen showden hun kleding, terwijl de muziek zorgde voor de nodige entertainment. Na afloop werd er ook nog gevaren.

“De samenwerking met NAUPAR was gemakkelijk, flexibel en prettig” vertelt Annuska Toebast-Wensink de eigenaresse van het trendy kledingmerk enthousiast. Het is ons heel goed bevallen. De ambiance en setting waren geweldig en zorgden voor een echte aanvulling op ons Lost Boys thema. “De sfeer zat er goed in aan boord” vervolgt ze verder “ en de kinderen vermaakten zich uitstekend op de boot.” Het werd een feestje voor jong en oud, zoals u in onderstaande video kunt zien.

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw productlancering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze collega’s. Zij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden op onze schepen.