• Caribisch zomerzeilweekend op de Waddeneilanden

    In het weekend van 15 – 17 juli 2016 is het weer tijd voor het Caribische zomerzeilweekend aan boord van de Pouwel Jonas. Een weekend lang genieten van muziek, cocktails en een overheerlijke barbecue. En dat allemaal aan boord van een authentiek zeilschip! Moeten we nog meer zeggen?

  • Filmopnames op het IJsselmeer

    Zowel Warner Bros als Rijkswaterstaat hebben bevestigd dat de gloed nieuwe film van de Engels-Amerikaanse regisseur Christopher Nolan, genaamd Dunkirk, deels in Nederland zal worden opgenomen. En wel op het prachtige IJsselmeer! De opnames beginnen deze zomer.

  • NAUPAR zoekt enthousiaste stagiair(e) Marketing!

    stage-naupar-700X300

    NAUPAR is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e) Marketing die op onze afdeling Marketing aan de slag kan gaan. Volg jij een mbo- of hbo-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie en/of Vrijetijdskunde? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!

  • Meevaren tijdens DelfSail 2016!

    Delfsail-02-700X300

    Helaas is dit evenemement afgelopen. Van woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli 2016 vindt de zesde editie vanDelfSailplaats. Dit grootste, gratis toegankelijke evenement van Noord-Nederland is tot nu toe keer op keer een grandioos succes gebleken. Ook deze zomer wordt er veel van het maritieme feest in Delfzijl verwacht. Vaart u dit jaar mee aan boord van een van onzeschepen?

  • Tot rust komen tijdens yogaweekend van NAUPAR

    NAUPAR biedt een ieder die toe is aan ontspanning een nieuwe manier om tot rust te komen. Vanaf nu kunnen liefhebbers een bij zonder yogaweekend beleven: op het water! Dankzij de yogaoefeningen aan dek komen de deelnemers weer helemaal tot zichzelf. Dit yogaweekend is geschikt voor collega's, vrienden en yogastudio's.

  • Jonge kerkgroep weer aan boord bij NAUPAR

    Zoals vele jaren achtereen, stapt ook donderdag 17 maart 2016 de jonge kerkgroep uit Noord-Duitsland Stade weer aan boord bij NAUPAR. Dit jaar zijn er maar liefst 24 authentieke zeilschepen van NAUPAR afgehuurd. Een week lang varen de honderden jongeren over het IJsselmeer.

  • Pouwel Jonas biedt 'Soda Stream service'

    Pouwel-Jonas-kust-700X300

    In 2016 biedt NAUPAR haar klanten aan boord van de Pouwel Jonas een nieuwe service aan: Soda Stream. Met de Soda Stream service kunnen de gasten aan boord van de authentieke tweemaster zelf bruisend water maken. Dit bespaart gemiddeld per vaartocht tussen de 25 en 50 euro, wat overeen komt met 60 tot 100 flessen Spa rood die er normaal meegaan op een vaartocht.

  • Medusa: per ton CO₂-uitstoot = een houtkacheltje in Kenia!

    Onze tjalk Medusa doet als eerste zeilschip van NAUPAR mee aan het Paradigm Project; per ton CO₂ dat de Medusa uitstoot, doneren de eigenaren van het schip geld voor de productie van een duurzaam houtkacheltje in Kenia. Nóg meer reden voor een vaartocht aan boord van dit prachtige zeilschip!