• Ontmoet NAUPAR op EvenementContact 2016

    Lelystad, 2 februari 2016 – Op donderdag 18 februari vindt u NAUPAR op de EvenementContact beurs; de no nonsense vakbeurs voor de evenementen-, entertainment- en MICE-branche. Kom langs en profiteer van onze beursaanbieding: 10% korting op de huurprijs van onze drie mooiste zeilschepen. Stuk voor stuk perfect voor unieke – en bovenal onvergetelijke – dagtochten!

  • Even voorstellen: Susanne Willie van de Aagtje

    Sinds 2000 is Susanne Willie schipper van de tweemast Tjalk Aagtje. Dit doet zij samen met haar man én zakenpartner Diederik Sonneveld, die al sinds 1996 op de Aagtje werkt. Het doel van Susanne? Haar gasten een fijne vakantie bieden en ze weer veilig thuis brengen.

  • Willem Barentsz nu ook trouwlocatie in Hoorn

    Willem Barentsz

    Lelystad, 26 januari 2016 – Sinds begin 2016 mag de Willem Barentsz zich nu ook officieel trouwlocatie van Hoorn noemen. Bruidsparen die elkaar voor de gemeente Hoorn het ja-woord willen geven, kunnen dat vanaf nu ook aan boord van de charmante schoener. De Willem Barentsz was al een wettige trouwlocatie in de gemeenten Enkhuizen en Lelystad.

  • De meest bezochte havens voor u op een rij!

    Lelystad, 26 januari 2016 – Uit onderzoek van NAUPAR is gebleken, dat tijdens de weekendjes weg met NAUPAR Hoorn, Enkhuizen, Terschelling, Amsterdam en Texel het meest worden bezocht. Tijdens een weekendvaartocht aan boord van onze authentieke zeilschepen krijgen deze interessante havensteden en Waddeneilanden dus meestal de voorkeur. Welke haven wilt graag u bezoeken?

  • Een terugblik op een succesvol jaar

    Lelystad, 30 december 2015 – Nu 2016 voor de deur staat, blikt NAUPAR terug op het afgelopen jaar. "2015 was een succesvol jaar vol mijlpalen, ontwikkelingen en nieuwe plannen”, zegt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, "Zowel medewerkers als schippers van NAUPAR vinden het een geslaagd jaar.”

  • Komt dat zien: Project 'Waterlicht' op Schokland

    Lelystad, 17 december 2015 – Benieuwd naar hoe Nederland eruit zou zien zonder dijken? Bezoek dan op 28 en 29 december het project "Waterlicht" van Studio Roosegaarde in Schokland. Dit project wordt georganiseerd door Waterschap Zuiderzeeland, provincie Flevoland, de gemeente Noordoostpolder en Flevo-landschap.

  • NAUPAR legt uit I Wat is nou precies Schiemanswerk

    Schiemanswerk is een veelomvattend begrip. In het kort staat het voor alle handelingen en verbindingen die met touw en draad voor gebruik aan boord van schepen kunnen worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van knopen en steken, het maken van sjorringen en het slaan van platting. Nog nooit van deze termen gehoord? Lees dan verder!

  • De winterse arrangementen van NAUPAR

    Lelystad, 21 oktober 2015 – Met de winter in het vooruitzicht heeft NAUPAR alvast een aantal winterse arrangementen voor u samengesteld. Want ook in de winter kunt u aan boord stappen van onze authentieke zeilschepen en comfortabele boten! Meevaren tijdens het Amsterdam Light Festival, met uw collega"s genieten van een heerlijk kerstdiner of de kerstdagen samen met het gezin doorbrengen op Terschelling. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

  • NAUPAR breidt uit: volg ons op Instagram

    Lelystad, 5 oktober 2015 – Het kon natuurlijk niet langer uitblijven: ook NAUPAR beschikt nu over een eigen Instagram account. Op deze mobiele applicatie plaatsen wij een aantal keer per dag mooie foto"s van onder andere onze prachtige schepen, sfeervolle boten en interessante vaargebieden. Volg ons Instagram-account en blijf altijd op de hoogte!