• Klant voor de dertigste keer aan boord van de Brandaris

    Lelystad, 25 september 2015 – In oktober stappen enkele van NAUPAR"s trouwe klanten voor de dertigste keer aan boord van de prachtige Brandaris. Gedurende zeven dagen zal de Brandaris dit Duitse gezelschap de mooiste plekken op de Nederlandse wateren laten zien.

  • De Nieuwe Liefde nu op Airbnb!

    Lelystad, 15 september 2015 – Het prachtige zeilschip de Nieuwe Liefde is sinds kort te vinden op Airbnb! Het is vanaf nu dus ook mogelijk om het schip te boeken via deze praktische online marktplaats voor het verhuur van privé-accomodaties. Op die manier ervaren binnenkort nog meer mensen de sfeer van dit grootse schip.

  • Van POL IV naar Stedemaeght

    Stedemaeght zeilend

    Lelystad, 11 september 2015 – Het is inmiddels geen nieuws meer: aan boord van de driemastbark Stedemaeght bent u gegarandeerd van een schitterende dag op het water. Het is dan ook niet voor niets dat dit vlaggenschip van NAUPAR in 2015 de Zoover Award Silver heeft ontvangen. Maar naast al het moois wat de Stedemaeght haar bezoekers te bieden heeft – zoals onder volle zeilen het IJsselmeer oversteken, het met kersenhouten en mahonie ingetimmerde interieur en het opvallend ruime houten dek – is er natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze opvallende verschijning. Waar komt haar naam bijvoorbeeld vandaan?

  • Een volledig verzorgd yogaweekend op het water

    Lelystad, 14 augustus 2015 – Van 18 tot en met 20 september 2015 vindt het all inclusive yogaweekend van NAUPAR plaats. Onder professionele begeleiding van Daniela Gfeller en Sarah-Jane Rawkins worden er gedurende dit weekend diverse yoga workouts en ontspanningssessies gehouden, zowel aan boord van een traditioneel zeilschip als aan wal.

  • NAUPAR legt uit I Navigeren op het water, hoe doet je dat?

    Navigeren op het water, hoe doet je dat?

    Hoe kom je op het water van A naar B? Hier staan geen borden, wegen of andere handige richtingaanwijzers die jullie op het land wel tot jullie beschikking hebben. Geen paniek: er bestaan praktische basisinstrumenten waarop ook op het water prima kan worden genavigeerd.

  • Varen in en rondom Amsterdam is favoriet

    Lelystad, 6 juli 2015 – Sinds een aantal weken zijn er bij NAUPAR diverse vaararrangementen door de Amsterdamse grachten en op het IJ te boeken. Deze vaartochten aan boord van een luxe zeilschip of comfortabele sloep blijken erg geliefd, want ze worden veelvuldig gereserveerd. "De arrangementen zijn geschikt voor zowel kleine als voor grote gezelschappen en dát is ook het succes van deze vaartochten,” legt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR uit.

  • Nu ook SAIL Out Thank You Parade 2015 bij NAUPAR

    Sail-amsterdam-2015-700X300

    Dit evenement is helaas afgelopen. Zoals aan alles, komt er straks ook aan SAIL Amsterdam 2015 een einde. Op zondag 23 augustus wordt er met een passende wijze afscheid genomen van de deelnemende schepen. NAUPAR biedt u de SAIL Out Thank You Parade aan, waarbij u aan boord van een prachtig zeilschip de vertrekkende Tall Ships, historische vaartuigen en de vloot van kleine schepen en bootjes, kunt uitzwaaien.

  • Een Caribisch zomerzeilweekend in juli

    Lelystad, 24 juni 2015 – In het weekend van 10 tot en met 12 juli kunt u genieten van een zomers, individueel zeilweekend: Caribische sferen op de Wadden. Stap aan boord van de Pouwel Jonas en vaar naar een van de Waddeneilanden, terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue en overheerlijke cocktails.