Willem Barentsz nu ook trouwlocatie in Hoorn

Willem Barentsz

Lelystad, 26 januari 2016 – Sinds begin 2016 mag de Willem Barentsz zich nu ook officieel trouwlocatie van Hoorn noemen. Bruidsparen die elkaar voor de gemeente Hoorn het ja-woord willen geven, kunnen dat vanaf nu ook aan boord van de charmante schoener. De Willem Barentsz was al een wettige trouwlocatie in de gemeenten Enkhuizen en Lelystad.

Trouwlocatie vaststellen

De gemeente Hoorn biedt diverse trouwlocaties waar huwelijken en partnerschappen kunnen worden voltrokken. Natuurlijk in het stadhuis en in de Noorderkerk, maar ook het Westfries Museum, de Dorpskerk van Zwaag en Restaurantcafé Ridderikhoff behoren tot de mogelijkheden. Hierbij bestond al enige tijd de keuze om te trouwen aan boord van een zeilschip en per januari van dit jaar is daar de Willem Barentsz bijgekomen.

De Willem Barentsz

De topzeilschoener Willem Barentsz is erg geliefd als trouwschip, mede dankzij haar spierwitte romp, het sfeervolle teakhouten interieur en de vele zitplaatsen aan dek en in de salon. Zowel de huwelijksvoltrekking als het diner met aansluitend het trouwfeest kunnen aan boord van het schip plaatsvinden. "Een ideale alles-in-één-locatie voor bruidsparen die het graag groots aanpakken. Maar natuurlijk ook per onderdeel klein en intiem te maken,” aldus Pouwel Slurink, algemeen directeur van NAUPAR.

De trouwlocaties van NAUPAR

NAUPAR biedt bruidsparen in meerdere Nederlandse gemeenten de mogelijkheid om elkaar op een unieke locatie het ja-woord te geven. Dit kan aan boord van een authentiek zeilschip, een comfortabele salonboot of een stoere sloep. Voor, tijdens of na de plechtigheid kan het bruidspaar samen met de overige aanwezigen richting het IJsselmeer, de Waddenzee of door Amsterdam varen.

Meer informatie over het boeken van een bruiloft op het water?

Bekijk de Willem Barentsz, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor jullie nog specialer kunnen maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie huwelijksdag