Sfeervol zakelijk dineren op de Abel Tasman

Sfeervol zakelijk dineren op de Abel Tasman… het is mogelijk vanaf 1 november. "Dineren op het indrukwekkende zeilschip in de sfeervolle Bataviahaven in Lelystad staat garant voor een onvergetelijke avond", zegt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.

De winterspecial

Speciaal voor bedrijven die een kerstdiner, nieuwjaarsbijeenkomst of bijvoorbeeld een teamuitje willen organiseren op een bijzondere locatie heeft NAUPAR een winterspecial. Het enthousiaste team van de Abel Tasman serveert een luxe buffet met een spetterend grand dessert. Alle faciliteiten zijn aanwezig; van een microfoon en beamer tot een gezellige scheepsbar, lounge en een verwarmd terras. "Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!"

Zeilschip de Abel Tasman

De Abel Tasman, die gedurende het diner in Bataviahaven ligt, is een imposante driemaster. Het interieur van het zeilschip doet denken aan een grand café: een donker houten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer. Hiermee is het schip een unieke en gezellige locatie voor (zakelijke) evenementen.

NAUPAR

NAUPAR staat voor nautische partners en heeft ruim 40 jaar ervaring met evenementen voor de zakelijke markt, bedrijfsuitjes, jubilea, feesten en partijen. Met een grote verscheidenheid aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en 16 thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart.