Abel Tasman doet mee aan Open Toptrouwlocatie Route

Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

De Abel Tasman doet mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 5 februari 2017. Stellen met trouwplannen zijn van harte welkom om de prachtige driemaster van 11.00 tot 17.00 uur met eigen ogen te bekijken.

Trouwen op de Abel Tasman

De Abel Tasman, te vinden in Bataviahaven in Lelystad, is een officiƫle trouwlocatie van NAUPAR. Het is mogelijk om midden op het water, onder volle zeilen, elkaar het ja-woord te geven. Het schip beschikt over een zonnedek met zitjes, een gezellige scheepsbar, een stijlvolle salon en een zithoek in de stuurhut. De Abel Tasman is daarmee het ideale schip voor bruiloftsfeesten.

'Huwelijkscadeau'

Op zondag 5 februari worden gasten aan boord ontvangen met een glas Prosecco. Een huwelijksadviseur van NAUPAR leidt de gasten rond en kan advies geven over de verschillende mogelijkheden. Wanneer u ervoor kiest om binnen twee maanden na de bezichtiging een definitieve boeking te doen, krijgt u de scheepshuur van NAUPAR cadeau.

Meer informatie over het boeken van een bruiloft op het water?

Bekijk de schepen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor jullie nog specialer kunnen maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie huwelijksdag