• NAUPAR introduceert Mijn NAUPAR

  Omdat veel van onze klanten hun zaken steeds meer online regelen, biedt NAUPAR nu de webservice Mijn NAUPAR. Op deze persoonlijke klantenpagina kan iedereen die bij NAUPAR een schip boekt diverse zaken gemakkelijk inzien en beheren. Uiteraard kan men de boekingsgegevens en de betalingstatus inzien, kunnen er items worden bewaard en extra services gemakkelijk worden bijgeboekt. Daarnaast vinden gebruikers van Mijn NAUPAR er de routebeschrijving naar het schip.

 • Meevaren welkomsttocht Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima

  Als onderdeel van hun provinciebezoeken reizen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in mei en juni door alle provincies van Nederland. Op vrijdag 14 juni varen zij met de klassieke veerboot M.S. Friesland van Stavoren naar Enkhuizen. Hierna staat een bezoek aan Hoorn, Zaanstad en Haarlem op het programma. NAUPAR biedt koningsgezinden de mogelijkheid om het koninklijk paar te verwelkomen gedurende een vaartocht aan boord van een traditioneel zeilschip.

 • NAUPAR biedt meer gemak met Shared Payment

  Sinds april 2013 biedt NAUPAR als enige rederij in Nederland de mogelijkheid om alle reizigers zelf direct hun deel van de reis te laten betalen. Hiermee haakt NAUPAR in op de behoefte dat de hoofdboekers niet langer alleen voor de (vooruit)betaling hoeft te zorgen.

 • Abel Tasman en Carpe Diem aanwezig bij Sail de Ruyter in Vlissingen

  Iedereen die zijn zakelijke relaties en potentiële klanten wil verrassen met een uniek evenement kan deze zomer terecht in Vlissingen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om tijdens Sail de Ruyter te gaan varen met de majestueuze Abel Tasman of de elegante Carpe Diem. Van 22 tot en met 25 augustus 2013 maken deze schepen deel uit van een groots watersportevenement. Genodigden van de Abel Tasman en de Carpe Diem zullen dicht langs de vele Tall Ships varen, en kunnen naast alle nautische elementen lezingen, symposia en optredens bijwonen.

 • NAUPAR speelt in op fietstrend met nieuwe reizen

  Onderzoek heeft aangetoond dat het fietstoerisme ook in 2013 een belangrijke groei binnen de sector zal doormaken. NAUPAR speelt met de nieuwe fiets-vaarvakanties in op deze duurzame trend. Reizigers varen met authentieke zeiljachten naar de mooiste plaatsen waar diverse fietstochten gemaakt kunnen worden. Omdat er tijdens het fietsen geen schadelijke stoffen worden geproduceerd en fietsers tevens een bijdrage leveren aan de lokale economie, bieden deze reizen een welkome en passende aanvulling op het aanbod van NAUPAR.

 • Vier van onze schepen varen mee tijdens Koningsvaart

  Bezoek-Koningin-700300

  Dit evenement is helaas afgelopen. Ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op dinsdag 30 april 2013 maakt het kersverse Koninklijk paar een vaartocht over het Amsterdamse IJ. Wij zijn trots en vereerd dat maar liefst vier van onze schepen behoren tot de kleine driehonderd uitgenodigde schepen die mogen meevaren tijdens deze vaartocht. Tot de gelukkigen behoren de klassieke en charmante Stedemaeght, de imposante topzeilschoener de Vrijheid, de representatieve barkentijn Abel Tasman en de comfortabele klipper Succes. Wij wensen iedereen aan boord heel veel plezier op deze bijzondere vaartocht.

 • NAUPAR.nl in een nieuw jasje!

  Een paar dagen weg in eigen land met een zeilschip is voor veel Nederlanders een onbekend gegeven. Wat zijn de mogelijkheden en de bestemmingen? Zeilrederij NAUPAR| nautische partners laat iedereen graag een hele wereld van spannende, leuke, ontspannen en leerzame zeiltochten en bestemmingen ontdekken, aan boord van haar 100 traditionele zeilschepen die afvaren uit wel 16 verschillende havens. Met een nieuwe website, wilt NAUPAR het publiek laten kennismaken met de mogelijkheden aan boord van een zeilschip. Vanaf 2 oktober 2009 jongstleden is deze nieuwe website online.

 • Open top trouwlocatie route

  Trouwen-Bruidsboeket-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. Op zondag 30 september 2011 organiseert Toptrouwlocaties.nl een open Top Trouwlocatie Route. NAUPAR zal ook deel uitmaken van deze inspirerende route om iedereen die op zoek is naar de ideale trouw- en feestlocatie alvast te laten ervaren hoe het voelt om in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens deze dag zullen de Abel Tasman en de Stedemaeght open zijn, zodat bruidsparen deze prachtige zeilschepen kunnen bezichtigen.

 • NAUPAR breidt aanbod trouwlocaties uit

  Bij het live gaan van de nieuwe website op 13 augustus 2012, heeft NAUPAR het aanbod van trouwlocaties op het water uitgebreid met een nieuwe stad. Vanaf nu kunnen bruidsparen elkaar het jawoord geven aan boord van een authentiek schip gelegen in de haven van Harlingen, maar ook op het drooggevallen Wad in de Waddenzee.