Bijzondere trouwdata in 2015

Trouwen aan boord van de Stedemaeght

Alweer ruim twee maanden in het nieuwe jaar, starten veel verloofde stellen met hun lijstje van bijzondere trouwdata in 2015. Om hen hierbij een handje te helpen, hebben wij alvast wat mooie data van dit jaar op een rijtje gezet.

Trouwen op een bijzondere datum

De populairste trouwmaanden zijn mei, juni, september en oktober. Daarnaast wordt er door de aanstaande bruid en bruidegom vaak gekeken naar een mooie cijfercombinatie. Zo waren bijvoorbeeld 11 december 2013 (11-12-13) en 8 augustus 2008 (08-08-08) erg in trek. Soortgelijke combinaties doen het goed. Dat het na 2012 ineens een stuk minder mooi oogt of logisch oploopt, wil niet zeggen dat er in 2015 geen vergelijkbare bijzondere trouwdata voorkomen.

Begin op tijd met plannen en vastleggen

Statistieken laten zien dat er werkelijk meer stellen trouwen op bijzondere trouwdata. Dit heeft als gevolg dat het op deze dagen bij het stadhuis en op diverse andere trouwlocaties erg druk kan zijn. Op tijd regelen is dus belangrijk!

Bijzondere trouwdata 2015

En dan nu, de bijzondere trouwdata van 2015:

  • 01-05-2015
  • 15-05-2015
  • 20-05-2015
  • 15-10-2015

Vier het op een schip

Op de bijzondere trouwdata van 2015 zijn de prachtige schepen van NAUPAR uiteraard ook te huur. Zo maakt NAUPAR het als enige in Nederland mogelijk om op het IJsselmeer of op de Waddenzee te trouwen. Geef elkaar het ja-woord onder volle zeilen en geniet van deze onvergetelijke dag. Kunnen jullie wel wat extra hulp gebruiken? NAUPAR helpt jullie graag met het vinden van het geschikte arrangement voor uw trouwfeest.

Opgelet: wees er snel bij, want op de bijzondere trouwdata van 2015 zijn de schepen van NAUPAR natuurlijk gauw gereserveerd!

Meer informatie over een schip als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft