Trouwen op een luxueus schip

Trouwen op een luxueus schip

Zijn jullie nog op zoek naar een unieke locatie voor de mooiste dag van je leven? Wat dacht je dan van een spetterende trouwerij aan boord van een schip! NAUPAR biedt jullie de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer of Markermeer. Hoe gaaf is dat! Jullie kunnen kiezen uit de allermooiste zeilschepen die onder de Nederlandse vlag varen. Gegarandeerd een prachtige bruiloft, waar iedereen nog lang over zal napraten.

Trouwen op één locatie

Elkaar het ja-woord geven onder volle zeilen is een unieke beleving. Daarnaast zitten hier ook veel voordelen aan vast. Zo hoeven jullie je niet meer druk te maken over de locatie van het feest na de receptie, of waar jullie naderhand kunnen overnachten. De ceremonie, de receptie, het diner, het feest en de eventuele overnachting kunnen allemaal aan boord plaatsvinden. Ook kunnen jullie voor een besloten en intieme bruiloft kiezen met maximaal dertig gasten aan boord van bijvoorbeeld een prachtige tjalk. Genoeg keuzes, dus voor ieder wat wils!

NAUPAR helpt

Bij NAUPAR kunnen jullie kiezen uit diverse historische tjalken, een klipper of een majestueus zeilschip zoals de Stedemaeght! Indien gewenst kan NAUPAR ervoor zorgen dat de bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de huwelijksceremonie, het bestellen van de bruidstaart en het verzorgen van de receptie. Zo hoeven jullie je nergens meer zorgen over te maken en is het puur genieten op deze speciale dag. Het is zelfs mogelijk om op sommige schepen te overnachten!

Mogelijkheden schepen

De vele schepen waaruit jullie kunnen kiezen zijn allemaal voorzien van een complete scheepsbar, sanitaire voorzieningen en aansluitingen voor diverse media. Daarnaast zijn er nog vele andere extra's mogelijk, zoals een Photobooth, live muziek aan boord of een hippe DJ. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en wij proberen hier zoveel mogelijk op in te spelen.

Wordt een driemaster jullie trouwlocatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij helpen jullie graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Leuke activiteiten tijdens jullie huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft I Checklist