De Abel Tasman vaart deze zomer luxe zeilcruises Hoorn en Volendam

Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

Dit event is helaas afgelopen. De prachtige driemaster Abel Tasman is een luxe ingericht schip, dat van alle gemakken is voorzien. Het vaart in de zomermaanden naar Volendam en Hoorn.De volledig verzorgde dagtochten heten op dit imposante en comfortabele schip met recht zeilcruises.

U kunt nog meevaren

NAUPAR biedt hiermee een fantastisch uitje voor de zomermaanden aan, dat anders dan normaal, individueel te boeken is. Er kan nog geboekt worden, zowel voor een aantal donderdagen als voor een aantal zondagen.

Bijzondere ervaring

Het is een unieke ervaring om mee te zeilen op zo"n groot schip. Wie wil, mag zelfs meehelpen met het hijsen van de honderden vierkante meters zeil. En na ongeveer 2,5 uur varen, meert het schip aan in Volendam of Hoorn (donderdag in Volendam en zondag in Hoorn). Daar is dan volop mogelijkheid om een stadswandeling te doen, een terrasje te pakken, te shoppen of een museum te bezoeken. En daarna: weer lekker terug op het schip, borrelhapje erbij, genieten van het uitzicht en napraten over de dag.

Ook een keer een dagtocht maken op een driemaster?

Bekijk de schepen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden op een een traditioneel zeilschip. 

Meer lezen?

Giovanna en Rory trouwden aan boord van de Abel Tasman I Trouwen op een driemaster I De Abel Tasman is catwalk voor het trendy kinderkledingmerk I Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman I Maak van je bedrijfsuitje een succes met deze tips I Een volledig biologisch diner op de Abel Tasman I Een onvergetelijk bedrijfsuitje op vijf verschillende schepen I Een relatiedag mét kinderen op de Abel Tasman I Een droombruiloft op het open water I Naar de Marker Wadden