Abel Tasman en Carpe Diem aanwezig bij Sail de Ruyter in Vlissingen

Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

Dit event is helaas afgelopen. Iedereen die zijn zakelijke relaties en potentiële klanten wil verrassen met een uniek evenement kan deze zomer terecht in Vlissingen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om tijdens Sail de Ruyter te gaan varen met de majestueuze Abel Tasman of de elegante Carpe Diem. Van 22 tot en met 25 augustus 2013 maken deze schepen deel uit van een groots watersportevenement. Genodigden van de Abel Tasman en de Carpe Diem zullen dicht langs de vele Tall Ships varen, en kunnen naast alle nautische elementen lezingen, symposia en optredens bijwonen.

Arrangementen aangeboden door NAUPAR

De arrangementen die NAUPAR biedt tijdens Sail de Ruyter zijn zeer uiteenlopend. Geïnteresseerden kunnen, afhankelijk van de gewenste dag, kiezen voor een vroeg middagprogramma, een namiddag- of avondprogramma. Daarbij is er een drietal cateringarrangementen beschikbaar, die zijn samengesteld door de Zeeuwse topchef Edwin Vinke. De Sail de Ruyter-arrangementen zijn inclusief de gekozen catering, parkeergelegenheid, het programmaboekje Sail de Ruyter en exclusiviteit van het volledige schip.

Programma Sail de Ruyter Vlissingen

Sail de Ruyter start op 22 augustus met een sail-in. Er worden diverse muzikale optredens gegeven, onder andere door de Marinierskapel, er kunnen lezingen en symposia worden bijgewoond, er is een educatief programma voor jongeren over maritieme duurzaamheid, en aanwezigen kunnen inspiratie opdoen bij het technisch-maritiem arbeidsplein of naar de kranslegging bij het standbeeld van Michiel de Ruyter. Tenslotte is er nog de indrukwekkende vlootschouw van de Tall Ships voor de Vlissingse boulevards. Op zondag 25 augustus vindt de feestelijke sail-out plaats: een spektakel waarbij alle Tall Ships de haven uit varen.

Ook een keer een dagtocht maken op een driemaster?

Bekijk de Abel Tasman of een van de andere andere schepen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden op een een traditioneel zeilschip. 

Meer lezen?

Giovanna en Rory trouwden aan boord van de Abel Tasman I Trouwen op een driemaster I De Abel Tasman is catwalk voor het trendy kinderkledingmerk I Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman I Maak van je bedrijfsuitje een succes met deze tips I Een volledig biologisch diner op de Abel Tasman I Een onvergetelijk bedrijfsuitje op vijf verschillende schepen I Een relatiedag mét kinderen op de Abel Tasman I Een droombruiloft op het open water I Naar de Marker Wadden