Trouwen op bijzondere locaties steeds populairder

Trouwen op bijzondere locaties steeds populairder

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om te trouwen op een bijzondere locatie. NAUPAR speelt hier op in! Stel, jullie hebben elkaar ontmoet tijdens een onvergetelijke zeilvakantie in Griekenland, hoe bijzonder is het dan om jullie trouwfeest te houden aan boord van een prachtig zeilschip? Met diverse bijzondere schepen en trouwarrangementen biedt NAUPAR jullie volop keuze.

Bijzondere locaties

Jaren terug was het trouwen in een kerk of in klein zaaltje op het stadshuis bijna vanzelfsprekend. Bruidsparen van tegenwoordig voelen zich meer aangetrokken tot bijzondere locaties; plekken die anders dan anders zijn of een persoonlijke betekenis hebben. Deze unieke locaties worden momenteel steeds vaker verkozen boven de traditionele trouwlocaties.

Waarom minder traditioneel?

Wat is dan eigenlijk de reden voor dat groeiende, onverklaarbare verlangen naar een persoonlijke bruiloft? Er zijn nog steeds zat mensen die het 'traditionele trouwen' hoog in het vaandel hebben staan. Zij wensen niets liever dan te trouwen in de schitterende dorpskerk. Toch zijn er steeds meer koppels die iets unieks willen op hun trouwdag en daarom zoeken naar een persoonlijke locatie voor de bruiloft. Een locatie die ze vooral niet hoeven te delen met andere stellen, maar juist één waarvan de gasten zeggen: "Dát was echt speciaal!".

Trouwen bij NAUPAR

Zijn jullie ook op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Wat dachten jullie van een bruiloft aan boord van een authentiek zeilschip! NAUPAR biedt bruidsparen de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven midden op het water. Het IJsselmeer, Markermeer of de wateren in en rondom Amsterdam: wij horen graag waar jullie voorkeur naar uit gaat. Zo wordt ook jullie bruiloft er één waar nog lang over nagepraat wordt.

Meer informatie over een driemaster als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft