Trouwen op bijzondere locaties steeds populairder

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om te trouwen op een bijzondere locatie. NAUPAR speelt hier op in! Stel, u heeft elkaar ontmoet tijdens een onvergetelijke zeilvakantie in Griekenland, hoe bijzonder zal het dan zijn om uw trouwfeest te houden aan boord van een prachtig zeilschip? Met de diverse trouwarrangementen biedt NAUPAR u volop keuze.

Bijzondere locaties

Jaren terug was het trouwen in een kerk of in klein zaaltje op het stadshuis bijna vanzelfsprekend te noemen. De bruidsparen van tegenwoordig voelen zich meer aangetrokken tot bijzondere locaties; plekken die anders dan anders zijn of een persoonlijke betekenis hebben. Deze unieke locaties worden momenteel steeds vaker verkozen boven de traditionele trouwlocaties.

Waarom minder traditioneel?

Wat is dan eigenlijk de reden voor dat groeiende, onverklaarbare verlangen naar een persoonlijke bruiloft? Er zijn nog steeds zat mensen die het 'traditionele trouwen' hoog in het vaandel hebben staan. Zij wensen niets liever dan te trouwen in de schitterende dorpskerk. Toch zijn er steeds meer koppels die iets unieks willen op hun trouwdag en daarom zoeken naar een persoonlijke locatie voor de bruiloft. Een locatie die ze vooral niet hoeven te delen met andere stellen, maar juist één waarvan de gasten zeggen: "Dát was echt speciaal!".

Trouwen bij NAUPAR

Bent u ook nog op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Wat dacht u dan van een bruiloft aan boord van een authentiek zeilschip! NAUPAR biedt bruidsparen de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven midden op het water. Het IJsselmeer, de Waddenzee of de wateren in en rondom Amsterdam: wij horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Zo wordt ook uw bruiloft er één waar nog lang over zal worden nagepraat.