Trouwen op vrijdag razend populair

Trouwen op vrijdag razend populair

Top Trouwlocaties publiceerde onlangs een onderzoek. Wat blijkt? De meeste bruidsparen (51%) geven elkaar op vrijdag het ja-woord. "Wij zien dit gegeven ook zeker terug in onze reserveringen”, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.

Vrijdag populaire trouwdag

Dat de meerderheid van de bruidsparen het liefst op een vrijdag in het huwelijksbootje stapt, is wat NAUPAR betreft geen verrassing. "Het weekend gaat van start en dus is de kans groot dat alle genodigden van de partij kunnen zijn”, legt hij uit. "Op een doordeweekse dag zit men natuurlijk met het werk en andere verplichtingen, vrijdag is over het algemeen een dag waarop de meeste mensen beschikbaar zijn. Ook neemt een vrijdag niet een heel weekend van de gasten in beslag, wat men op een zaterdag vaak wel zo ervaart.”

Juni en september zijn populair

"Eén van de populairste trouwmaanden (juni, red.) hebben we net achter de rug”, vertelt Pouwel Slurink. "We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor trouwmaand nummer twee: september. We hebben voor die maand al diverse trouwboekingen staan.”

Meer informatie over een driemaster als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Geef elkaar onder volle zeilen het ja-woord en geniet van de weidse omgeving van het IJsselmeer of het Markermeer. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord