Trouwen op Waddenzee mogelijk bij NAUPAR

Droogvallen-Wad-Ambiance-700x300

Voor bruidsparen die elkaar het ja-woord gaan geven, maar nog druk op zoek zijn naar een geschikte trouwlocatie, komt NAUPAR met een oplossing: een sprookjesachtige bruiloft, midden op de Waddenzee. Deze mogelijkheid was er al langer en NAUPAR merkt dat steeds meer bruidsparen interesse hebben in een dergelijke bruiloft. "De Waddenzee is avontuurlijk, uniek en magisch”, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR. "Een mooiere plek om elkaar eeuwige trouw te beloven is er niet.”

Zeilen, droogvallen, heerlijk eten en feesten

De Waddenzee staat bekend om de mooie vergezichten, markante vuurtorens en de vele zeehonden. "Bedrijven, families en school/jeugdgroepen zetten al jarenlang koers richting het Waddengebied en wij zien nu dat ook bruidsparen de charme van het gebied opmerken” vertelt Pouwel Slurink. "Dat is ook zeker niet verrassend, de Waddenzee staat tenslotte niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.”

Tot in de puntjes verzorgd

NAUPAR helpt bruidsparen al ruim 50 jaar met het organiseren van hun grote dag. "Van de trouwceremonie aan boord, receptie, diner tot aan het feest, we helpen waar we kunnen”, licht Pouwel Slurink toe. "Als het bruidspaar het wil, dan verzorgen we ook het entertainment, de bruidstaart en de foto- of videograaf. Het is maar net hoeveel zij zelf uit handen willen geven.” Zelfs de huwelijksnacht kan op de Waddenzee plaatsvinden.

Geven jullie elkaar binnenkort het ja-woord en zijn jullie nog op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Verdiep je dan eens in een bruiloft op de Waddenzee. 

Meer informatie over een schip als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste zeilschepen bij NAUPAR. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft