Zeil deze zomer mee met de grootse driemaster van Nederland

Lelystad, 14 juli 2017 – Het Lelystadsebedrijf NAUPAR heeft voor de zomermaanden een leuk (gezins)uitje in petto: eendagvullende, volledig verzorgde zeilcruise! Iedere donderdag en zondag vaart de imposante driemaster Abel Tasman van Lelystad naar Volendam of Hoorn. Normaal zijn dit soort reizen alleen te boeken voor groepen, maar deze zomer kan men individueel boeken. En: de tocht is volledig verzorgd: koffie en thee, een lunch en borrelhapjes, aan alles is gedacht.

 

Boek nu, want het aantal plaatsen is beperkt!

Zondag 16 juli is de eerste vaart en vanaf dat moment vaart de Abel Tasman de hele zomer iedere donderdag naar Volendam en iedere zondag naar Hoorn (en ook weer terug naar Lelystad). De combinatie van een vaartocht en een bezoek aan Volendam of Hoorn maakt dit arrangement tot een leuk dagje uit voor het hele gezin. Ook met kleine kinderen, want de Abel Tasman heeft een extra hoge, kindvriendelijke reling.

 

Blogger of vlogger? Vaar gratis mee!

Voor bloggers en vloggers hebben we een unieke kans: wie minimaal 1000 volgers heeft, kan zich aanmelden voor een gratis tocht, in ruil voor een blog of vlog hierover. Geïnteresseerden voor de vaartocht naar Hoorn of Volendam kunnen op de website van NAUPAR kijken voor meer informatie.

 

In samenwerking met de HISWA en de ANWB

NAUPAR biedt deze zeilcruises aan als onderdeel van een campagne van de HISWA – Welkom op het water – en leden van de ANWB krijgen korting op deze afwisselende zeilcruise.