Zeil mee door Windpark Noordoostpolder

Segeln Sie mit durch den Windradpark Noordoostpolder

Zoekt u een bijzondere invulling voor uw bedrijfsuitje of klantendag? Stap aan boord van een van onze authentieke zeilschepen zoals de majestueuze driemaster Abel Tasman en zeil dwars door het windmolenpark van de Noordoostpolder, terwijl een gids u van alles vertelt over de werking van windmolens en duurzaamheid. Een ontspannen, maar ook leerzame dag.

Sportief, inspirerend en gezellig

Tijdens deze unieke dag zet u koers naar een van de grootste windparken van Nederland. Windpark Noordoostpolder ligt langs de dijken van het IJsselmeer aan de westkant van de Noordoostpolder. Er staan in totaal 86 windturbines op het land en in het water. Tijdens de zeiltocht legt de schipper uit hoe u de wind het beste kunt gebruiken om te zeilen en eenmaal aangekomen bij het park kunt u onder begeleiding zelf proberen tussen deze windturbines door te zeilen.

Een gids aan boord

Tijdens de zeiltocht stapt er ook een gids aan boord die u van alles uitlegt over duurzame energie, het windmolenpark en over bijvoorbeeld de werking van de windmolens. Wist u bijvoorbeeld dat het hoogste punt van het rotorblad van een windturbine 198,5 meter is en dat het totale park stroom levert voor 90.000 huishoudens? Dat en veel meer komt uitgebreid aan bod tijdens deze informatieve sessie.

Drie goede redenen om deze tocht te boeken:

  • U bent er even helemaal uit op deze bijzondere locatie. Geen telefoon, lekker onthaasten en aandacht voor elkaar en de groep.
  • U kunt naast actief meezeilen ook heerlijk ontspannen en genieten aan dek.
  • U bent niet alleen een dagje gezellig aan het ‘teambuilden’, maar het is nog leerzaam ook.

Ook interesse in zo’n geslaagd bedrijfsuitje of hoe u de klantendag nog meer kunt aanvullen met branding mogelijkheden, catering en/of een BBQ aan het einde van de dag? Doen geheel vrijblijvend online een aanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers om de vele mogelijkheden te bespreken.