Eerste zeilcruises op Abel Tasman een succes

Lelystad, 1 augustus 2017 – Sinds kort vaart de luxe ingerichte driemaster Abel Tasman iedere donderdag naar Volendam en iedere zondag naar Hoorn. Deze zeilcruises zijn bijzonder geschikt voor een ontspannen en afwisselend dagje uit in de zomermaanden. De tochten vallen dusdanig in smaak, dat de cruises richting Volendam inmiddels al zijn volgeboekt!

Het is een perfecte proefvaart voor iedereen die erover denkt om een zeilcruise te boeken als bedrijfsuitje, maar eerst wil weten of het wel aansluit bij de wensen van het bedrijf.

 

Een groot succes

Vooralsnog zijn de zeilcruises een succes. De afwisseling van zeilen en een bezoek aan een historisch havenstadje, maakt de cruise voor veel gasten van de Abel Tasman geslaagd. Wie wil, mag bovendien actief meehelpen met het hijsen van de zeilen. En dat is leuk voor alle gasten die graag actief bezig zijn. Ook fijn is het dat alles aan boord goed geregeld is: koffie en thee bij ontvangst, een lunch en zelfs borrelhapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Hoorn: nog een beperkt aantal plaatsen te boeken

De cruises richting Volendam zijn reeds volgeboekt. Voor de zomertochten naar Hoorn zijn nog een aantal plaatsen over. Maar wie nog wil, moet er wel snel bij zijn. Want hoewel de Abel Tasman een flink schip is, is er wel een limiet aan het aantal gasten dat op één dag kan meevaren.