• Hoe maakt u de perfecte zonsondergangsfoto op een schip

  Sunset-Wadden-Linde

  Vindt u de zonsondergang ook het meest magische moment van de dag en wilt u deze ook graag vastleggen op de gevoelige plaat? Wij krijgen niet genoeg van foto’s met zonsondergangen gemaakt tijdens een sunset cruiseop een van onze zeilschepen. Maar er ontstaan niet alleen mooie foto’s op een schip.

 • Met driemast schoener Grietje op zeilkamp

  Blog-Rietlanden-op-Grietje-01-700X300

  In juni vond het jaarlijkse zeilkamp van de Rietlanden uit Lelystad plaats. 25 tweedejaarsleerlingen gingen, samen met twee begeleiders, in Bataviastad aan boord van de Grietje. Om even de stress en drukte van het afgelopen schooljaar achter zich te laten.

 • 36 stoere brandweermannen op zeiltocht met de Summertime

  brandweermannen-summertime-700X300

  De vrijwillige brandweer van gemeente Monsterland besloot hun tweejaarlijkse uitstapje óp het water door te brengen, in plaats van het als blusmiddel te gebruiken. Met 36 mannen, variërend in leeftijd van eind twintig tot zeventig plus, scheepten ze op een zonnige vrijdag in september in op de Summertime. Uiteraard wel pas nadat ze voor adequate vervanging op de kazerne hadden gezorgd, want veiligheid en verantwoordelijkheid staat bij deze hulpverleners voorop.

 • Welke activiteiten zijn mogelijk op een bruiloft bij NAUPAR?

  cocktail-700x300-Blog

  De activiteiten en mogelijkheden die u kunt plannen voor uw huwelijksceremonie en -feest in de avond zijn eindeloos. Hoeveel u wilt plannen op de dag zelf is geheel aan u. Of u nu een traditionele of moderne trouwerij wilt, onze schepen bieden voldoende ruimtevoor alle thema’s.

 • Routesuggestie: Stavoren, de oudste Elfstedenstad van Friesland

  Stavoren-700X300

  Het is de oudste stad van Friesland en wordt door het IJsselmeer aan drie kanten omsloten door water: Stavoren De stad heeft een rijke en intrigerende geschiedenis en is tegenwoordig vooral een mooi authentiek stadje met een fijne haven, lekkere restaurantjes, cafés en een gezellige winkelstraat. We zetten de leukste bezienswaardigheden voor u op een rij.

 • Naar de Marker Wadden dankzij winactie HISWA Welkom op het Water

  MW-Kroon-0309-01-700X300

  Een dagje op het water staat garant voor plezier. En dat plezier willen we bij NAUPAR graag delen. Daarom deden we mee aan de Welkom op het Water winactie van de HISWA, waarbij een jong gezin een dagje op het water bij ons kon winnen. De familie Kroon won deze actie en ging met de Abel Tasman een dagje op Expeditie naar de Marker Wadden in het Markermeer.

 • Een persoonlijk thema maakt uw bruiloft nog leuker

  STM-stel-Titanic-700X300

  Heeft u plannen om in het huwelijksbootje te stappen? Gefeliciteerd! Dan kan de voorpret nu beginnen: het plannen van de mooiste dag van uw leven. Laat u niet afschrikken door een lange to-do-list. Plannen is net als lopen naar het altaar, het gaat stap voor stap. Een tip willen we u alvast meegeven voor de invulling van deze bijzondere dag. Kies een bruiloftsthema. Het is leuk, inspireert, maakt van uw dag een geheel en het geeft uw huwelijksdag een persoonlijke touch.