• Een volledig biologisch diner; aan boord van de Abel Tasman regelen ze het!

  Ein komplett biologisches Abendessen

  Hoeveel dieetwensen kunnen ze voor een bedrijfsuitje op een schip van NAUPAR in één maaltijd vervullen? Heel veel! De medewerkers van Vitalis, een bedrijf in biologische zaden, hebben ontdekt dat de enthousiaste koks op de driemaster Abel Tasman hun handen niet omdraaien voor een volledige biologische maaltijd met vegetariërs, veganisten en mensen met notenallergie.

 • Knopen leren, een van de leukste activiteiten tijdens een vaartocht

  Die Vielseitigkeit der Knotenkunst auf Segelschiffen

  Knopen. Ze stellen ons dagelijks op de proef. Het begint al met het strikken van uw schoenen, tot het leggen van een knoop in uw stropdas. Knopen zijn echt overal. Op een schip hebben knopen vaak een functionele rol. Zo worden ze gebruikt om iets te repareren of vast te leggen en moeten ze vaak ook weer gemakkelijk los kunnen. Maar wist u dat er ook een leuke kant zit aan het leggen van knopen? Het is een van de leukste activiteiten tijdens een vaartocht. Laat u fantasie de vrije loop en leer van de schipper hoe u een eigen armband, sleutelhanger of deurmat kunt maken. Bijzonder leuk om te doen en u heeft meteen een souvenir om mee naar huis te nemen. Hoe leuk is dat? 

 • Een ingetogen asverstrooiing vanaf het dek van klipper Allure

  sunset-700X300

  Bij activiteiten aan boord van een schip is een asverstrooiing van een overleden dierbare meestal niet het eerste waar u aan denkt. Maar natuurlijk behoort dit ook tot de mogelijkheden met de schepen van NAUPAR. Zo hadden wij een eenvoudige, maar troostrijke ceremonie op het zeilschip Allure. Een familie zeilde vanuit Hoorn naar het open water om hun moeder de laatste eer te bewijzen.

 • Hoe de Summertime transformeerde tot Loveboat

  Groepsfoto Lean Consultancy 2018

  Een schip van NAUPAR omtoveren tot Loveboat, een verstekeling aan boord verstoppen in de haven van Volendam, feestvieren in Hoorn en tussendoor ook nog vier wensen vervullen van zieke kinderen? De Lean Consultancy Group doet het, samen met NAUPAR.