Open Toptrouwlocatie Route: ontdek de Willem Barentsz en Abel Tasman

Op zondag 30 april kunnen toekomstige bruidsparen tussen 11.00 en 17.00 uur de Willem Barentsz (Enkhuizen) en de Abel Tasman (Lelystad) bezoeken. Geheel vrijblijvend! Beide schepen doen namelijk mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Voor stellen met trouwplannen is dit een uitgelezen kans om de beide schepen op het gemak te bekijken. Tip: maak snel een definitieve boeking en profiteer van een mooie korting!

Uniek "huwelijksbootje": de Willem Barentsz

Een spierwitte romp, magische zeilen en een luxe, teakhouten opbouw; de Willem Barentsz is een prachtige verschijning. Perfect geschikt voor een trouwfeest op het water! Deze unieke en sfeervolle locatie biedt alles wat uw hartje maar begeert. Van maar liefst twee (!) salons tot een ruime kombuis waar de lekkerste maaltijden worden klaar gemaakt. Ja, ik wil!

Geef het ja-woord aan boord van de Abel Tasman

De prachtige Abel Tasman is een officiële trouwlocatie en maakt het bruidsparen mogelijk om elkaar midden op het water, onder volle zeilen, het ja-woord te geven. Deze unieke driemaster staat bekend om het mooie zonnedek, de vele zitjes en de stijlvolle salon. Kortom: een ideaal schip voor bruiloftsfeesten.

Voor de snelle beslissers

Maakt u binnen twee maanden na de bezichtiging op 30 april een definitieve boeking? Voor óf de Willem Barentsz óf de Abel Tasman? Dan krijgt u van NAUPAR niet alleen de mooiste dag van uw leven, maar ook de volledige scheepshuur cadeau! Dat bedrag kan zomaar oplopen tot een paar duizend euro. Absoluut de moeite waard dus!