Open Toptrouwlocatie Route: ontdek de Willem Barentsz en Abel Tasman

Willem Barentsz

Dit evenement is helaas afgelopen. Op zondag 30 april 2017 kunnen toekomstige bruidsparen tussen 11.00 en 17.00 uur de Willem Barentsz (Enkhuizen) en de Abel Tasman (Lelystad) bezoeken. Geheel vrijblijvend! Beide schepen doen namelijk  mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Voor stellen met trouwplannen is dit een uitgelezen kans om de beide schepen op het gemak te bekijken. 

Uniek "huwelijksbootje": de Willem Barentsz

Een spierwitte romp, magische zeilen en een luxe, teakhouten opbouw; de Willem Barentsz is een prachtige verschijning. Perfect geschikt voor een trouwfeest op het water! Deze unieke en sfeervolle locatie biedt alles wat uw hartje maar begeert. Van maar liefst twee (!) salons tot een ruime kombuis waar de lekkerste maaltijden worden klaar gemaakt. Ja, ik wil!

Geef het ja-woord aan boord van de Abel Tasman

De prachtige Abel Tasman is een officiƫle trouwlocatie en maakt het bruidsparen mogelijk om elkaar midden op het water, onder volle zeilen, het ja-woord te geven. Deze unieke driemaster staat bekend om het mooie zonnedek, de vele zitjes en de stijlvolle salon. Kortom: een ideaal schip voor bruiloftsfeesten.

Meer informatie over het boeken van een bruiloft op het water?

Bekijk de Stedemaeght, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor jullie nog specialer kunnen maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie huwelijksdag