De Open Trouwlocatie Dag

Stedemaeght zeilend

NAUPAR doet mee aan de Open Trouwlocatie Dag van NTBO op zondag 13 oktober 2013 in de havens van Lelystad en Enkhuizen. Tijdens deze open dag kunt u de deelnemende schepen, zonder afspraak en vrijblijvend, bezichtigen tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Deelnemende schepen

De deelnemende schepen zijn de Abel Tasman en de Stedemaeght in Lelystad en de Willem Barentsz in Enkhuizen.

Gratis flesje prosecco

U kon op 13 oktober 2013 zonder afspraak langsgaan en de schepen bekijken. Maar bij aanmelding vooraf werd uw naam doorgegeven aan de gekozen locatie en stond er een flesje prosecco voor u klaar.

In 12 gemeentes officiƫle trouwlocatie

Als u trouwt op een schip, hoeft dat niet in Enkhuizen of Lelystad te zijn. NAUPAR biedt de mogelijkheid om in 12 gemeentes te trouwen: Amsterdam, Harlingen, Enkhuizen, Monnickendam, Marken, Almere, Hoorn, Stavoren, Kampen, Harlingen, Lelystad of Lemmer. De schepen van NAUPAR zijn hier officiƫle trouwlocaties. Aan u de keuze!

Trouwen midden op het IJsselmeer en de Waddenzee

Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer of de Waddenzee, op de mooiste traditionele zeilschepen die onder Nederlandse vlag varen.

Proef de sfeer

Bekijk het You Tube filmpje om een indruk te krijgen hoe het is om op een traditioneel zeilschip te trouwen.

Meer informatie over het boeken van een bruiloft op het water?

Bekijk de Stedemaeght, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij weten hoe zij deze dag voor jullie nog specialer kunnen maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie huwelijksdag