Trouwlocatie op een boot

Zoekt u een originele locatie voor uw trouwdag met toegevoegde waarde? Bij NAUPAR vindt u zo'n trouwlocatie. Aan boord van een zeilschip geeft u elkaar het Ja-woord. Een pittoreske haven als decor. Of vaar uit en trouw midden op IJsselmeer of Waddenzee.

Stilliggend of onder volle zeilen

Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer, op de mooiste traditionele zeilschepen die onder Nederlandse vlag varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Lelystad. Met meer dan 60% van het IJsselmeer als grondgebied van de gemeente Lelystad,kunt u zelfs tot aan Enkhuizen uw trouwbelofte afleggen!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Meer informatie over trouwen

Trouwlocatie Boot

Catering en entertainment

Als u kiest voor trouwen op het water, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag om nooit te vergeten. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. De romantische sfeer en de intimiteit van het zeilschip zorgen dat uw droomdag werkelijkheid wordt. Alles wordt tot in de puntjes door NAUPAR geregeld: de catering, het entertainment, de muziek: u heeft nergens omkijken naar!

Groots en extravagant maar ook kleine en intieme trouwlocaties

Niet alleen voor groots en extravagant kunt u bij NAUPAR terecht. Ook voor een kleine en intieme bruiloft biedt NAUPAR u de perfecte locatie. Niets is zo persoonlijk als een huwelijksceremonie aan boord van een knus en intiem zeilschip!