Trouwlocatie op een boot

Zoekt u een originele locatie voor uw trouwdag met toegevoegde waarde? Bij NAUPAR vindt u zo'n trouwlocatie. Aan boord van een zeilschip geeft u elkaar het Ja-woord. Een pittoreske haven als decor. Of vaar uit en trouw midden op IJsselmeer of Waddenzee.

Stilliggend of onder volle zeilen

Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer, op de mooiste traditionele zeilschepen die onder Nederlandse vlag varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Lelystad. Met meer dan 60% van het IJsselmeer als grondgebied van de gemeente Lelystad,kunt u zelfs tot aan Enkhuizen uw trouwbelofte afleggen!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwlocaties

Meer informatie over trouwen

Trouwlocatie Boot

Trouwen op een boot - de perfecte trouwlocatie

Een boot is de ideale trouwlocatie voor een kleine intieme bruiloft of een grootse trouwdag met aan het einde een knallend feest. U organiseert alles op een locatie en heeft op een schip de volledige vrijheid om uw huwelijksdag geheel naar eigen smaak vorm te geven. Bij NAUPAR bieden we een ruim aanbod aan grote en kleine schepen, allemaal uitgerust met het nodige comfort en voldoende zitruimte. Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden en creëer een onvergetelijke trouwdag voor zowel uzelf als uw gasten.

Catering en activiteiten

Of u nu kiest voor een bruiloft met alleen een ceremonie of dat u ook wilt genieten van een heerlijk diner en een spetterend feest, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen uitgebreide catering met talloze mogelijkheden, maar ook een scala aan leuke activiteiten voor het nodige entertainment tijdens uw bruiloft.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige pubquiz, een verrassende barista- of cocktailworkshop, een Photobooth om al die bijzondere momenten vast te leggen en een swingende band of DJ om de muzikale sfeer aan boord te versterken? Bij NAUPAR draait alles om het creëren van de perfecte dag. Het adembenemende uitzicht en de intieme sfeer aan boord van een traditioneel zeilschip maken uw trouwdag compleet.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft op een boot bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt