Trouwen in Lelystad

In één van de jongste steden van Nederland, Lelystad, kunt u op een bijzondere locatie trouwen. Aan boord van de schepen van NAUPAR kunt u op het water van de gemeente Lelystad elkaar officieel het ja-woord geven. Laat u zich inspireren door deze video.

Trouwlocatie

Aangezien een groot gedeelte van het IJsselmeer tot het grondgebied van de gemeente Lelystad behoort, kunt u zelf bepalen op welke coördinaten u uw huwelijk laat voltrekken. Eén ding is zeker: aan boord van onze authentieke zeilschepen vindt u een sfeervolle en prachtige locatie voor de mooiste dag van uw leven.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Lelystad

Trouwen in Lelystad

Voor een unieke trouwlocatie in Lelystad bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Stap aan boord van een luxe zeilschip en geef uw geliefde onder volle zeilen het ja-woord. Uiteraard kunnen uw familie, vrienden en kennissen mee het water op; er is op sommige schepen wel ruimte voor 150 man!

Midden op het IJsselmeer

Midden op het IJsselmeer trouwen… Romantischer dan dat wordt het haast niet! Een groot deel van het IJsselmeer behoort tot het grondgebied van de gemeente Lelystad en daarom kunt u absoluut het water op en alsnog in Lelystad trouwen. Grijp die kans en vaar samen met uw gezelschap naar een mooi, idyllisch plekje op het IJsselmeer.

Ja-woord in de Bataviahaven

Natuurlijk kunt u ook met het schip in de haven blijven liggen en de huwelijksceremonie aan boord laten plaatsvinden. Nadat de ambtenaar van boord is, kunt u ervoor kiezen om alsnog samen met uw gasten uit te varen voor een middagtocht of een spetterend feest onder de sterren! Natuurlijk kunt u ook in de haven blijven liggen, zodat uw gasten van boord kunnen gaan wanneer zij dat wensen. Hoe dan ook: dit wordt een onvergetelijke dag!

Trouwen in Lelystad: verschillende schepen

De vloot van NAUPAR bestaat uit 101 unieke zeilschepen. Oftewel: 101 verschillende trouwlocaties in Lelystad! Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Lelystad. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen. 
 

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt