Trouwen in Lelystad

In één van de jongste steden van Nederland, Lelystad, kunt u op een bijzondere locatie trouwen. Aan boord van de schepen van NAUPAR kunt u op het water van de gemeente Lelystad elkaar officieel het ja-woord geven. Laat u zich inspireren door deze video.

Trouwlocatie

Aangezien een groot gedeelte van het IJsselmeer tot het grondgebied van de gemeente Lelystad behoort, kunt u zelf bepalen op welke coördinaten u uw huwelijk laat voltrekken. Eén ding is zeker: aan boord van onze authentieke zeilschepen vindt u een sfeervolle en prachtige locatie voor de mooiste dag van uw leven.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Lelystad

Trouwen in Lelystad

Voor een unieke trouwlocatie in Lelystad bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Stap aan boord van een luxe zeilschip en geef uw geliefde onder volle zeilen het ja-woord. Uiteraard kunnen uw familie, vrienden en kennissen mee het water op; er is op sommige schepen wel ruimte voor 150 man!

Midden op het IJsselmeer

Midden op het IJsselmeer trouwen… Romantischer dan dat wordt het haast niet! Een groot deel van het IJsselmeer behoort tot het grondgebied van de gemeente Lelystad en daarom kunt u absoluut het water op en alsnog in Lelystad trouwen. Grijp die kans en vaar samen met uw gezelschap naar een mooi, idyllisch plekje op het IJsselmeer.

Ja-woord in de Bataviahaven

Natuurlijk kunt u ook met het schip in de haven blijven liggen en de huwelijksceremonie aan boord laten plaatsvinden. Nadat de ambtenaar van boord is, kunt u ervoor kiezen om alsnog samen met uw gasten uit te varen voor een middagtocht of een spetterend feest onder de sterren! Natuurlijk kunt u ook in de haven blijven liggen, zodat uw gasten van boord kunnen gaan wanneer zij dat wensen. Hoe dan ook: dit wordt een onvergetelijke dag!

Trouwen in Lelystad: verschillende schepen

De vloot van NAUPAR bestaat uit 101 unieke zeilschepen. Oftewel: 101 verschillende trouwlocaties in Lelystad! Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Lelystad. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.