Trouwen in Volendam

U bent op zoek naar een trouwlocatie in Volendam? Maak uw huwelijksdag nog specialer door aan boord van een zeilschip elkaar het Ja-woord te geven. Op de schepen van NAUPAR kunt u vanuit Volendam midden op het IJsselmeer trouwen. Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Volendam kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Volendam aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Volendam

Keuze uit ruim 100 schepen

De vloot van NAUPAR bestaat uit 100 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag vanuit Volendam met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.

Aan alles is gedacht

Receptie, diner en avondfeest kunnen allemaal voor en met u worden georganiseerd. Entertainment aan boord, speciale wensen voor de receptie of het feest, de bruidstaart; alles tot in de puntjes voor u geregeld. Het spreekt voor zich dat de catering van het beste niveau is. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

Wij helpen u uw droom uitkomen

Een droom kan zo werkelijkheid worden. Onze trouwadviseurs stellen graag met u een programma op, waarbij u uiteindelijk het laatste woord heeft, want het moet de mooiste dag van uw leven worden. Wij verzorgen het graag voor u!