Trouwen in Harlingen

Bent u op zoek naar een romantische trouwlocatie in Harlingen? Deze bekende havenstad in Friesland is een ideale plek voor uw trouwdag! U kunt ervoor kiezen op open water te trouwen of in de haven.

Ja-woord in haven of midden op Waddenzee?

Ga aan boord van een van onze prachtige zeilschepen en geef elkaar het jawoord: in de gezellige haven, onder volle zeilen op de Waddenzee of bij eb op het drooggevallen wad.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Harlingen

Wat biedt Harlingen?

Harlingen is een karakteristieke en gezellige havenstad die u en uw gasten veel te bieden heeft. Wanneer u als trouwlocatie Harlingen kiest, kiest u voor een rijke cultuur aangevuld met een levendige sfeer en een gemoedelijk karakter. Geniet van de mooie oude gerestaureerde pakhuizen, de bruisende haven en het uitzicht op de Waddenzee.

Jawoord op unieke trouwlocatie

Als trouwlocatie Harlingen kunt u kiezen uit diverse schepen. Maar waar u ook voor kiest, het staat garant voor een originele trouwlocatie voor het geven van het jawoord. Blijft u in de haven met zicht op de oude binnenstad of toch liever onder volle zeilen op het IJsselmeer of op het drooggevallen Wad? Dat bepaalt u zelf.

Meer dan een trouwlocatie

Naast een trouwlocatie in Harlingen kunt u bij NAUPAR ook terecht voor uw vrijgezellenfeest, receptie of huwelijksfeest.