Bruiloft in Stavoren

U zoekt een trouwlocatie in Stavoren? Op de schepen van NAUPAR kunt u in het oude Stavoren aan boord van een traditioneel zeilschip met elkaar in de echt verbonden worden.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Stavoren kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Stavoren aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Stavoren

Stap in het huwelijksbootje in Stavoren op de Frisius van Adel

Het geschiedenisrijke stadje Stavoren is een mooie locatie voor uw huwelijksdag. De sierlijke klipper Frisius van Adel is een officiële trouwlocatie in Stavoren. Stilliggend in de haven kunt u elkaar het Ja-woord geven. Trouw bij mooi weer aan dek van dit gezellige schip met al uw familie en vrienden om u heen. De oude haven van Stavoren is uw decor. Na de ceremonie kunt u uitvaren om uw pasgesloten huwelijk op open water te vieren.

Viert u het liever klein of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit 101 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.