Bruiloft in Stavoren

U zoekt een trouwlocatie in Stavoren? Op de schepen van NAUPAR kunt u in het oude Stavoren aan boord van een traditioneel zeilschip met elkaar in de echt verbonden worden.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Stavoren kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Stavoren aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Stavoren

Stap in het huwelijksbootje in Stavoren

Het geschiedenisrijke stadje Stavoren is een mooie locatie voor uw huwelijksdag. Alle traditionele zeilschepen bij NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Stilliggend in de haven kunt u elkaar het Ja-woord geven. Trouw bij mooi weer aan dek van een gezellig schip met al uw familie en vrienden om u heen. De oude haven van Stavoren is uw decor. Na de ceremonie kunt u uitvaren om uw pasgesloten huwelijk op open water te vieren.

Viert u het liever klein of pakt u het groots aan?

Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens biedt NAUPAR een passend schip! De schepen zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt