Trouwen in Lemmer

Wilt u Lemmer als trouwlocatie? Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocatie in Lemmer. Dit waterrijke dorp heeft u en uw gasten veel te bieden! Ga aan boord van een zeilschip en geef elkaar het jawoord met de haven als pittoreske achtergrond. Of vaar uit en trouw onder volle zeilen.

Waarom Lemmer?

Wie in echt een authentiek watersportplaatsje wil trouwen, kiest als trouwlocatie Lemmer. Lemmer is bij toeristen bekend als drukke badplaats en regionaal is het oude vissersdorpje beroemd om de Lemsterweek. De Lemsteraak komt hier vandaan, een traditioneel zeilschip met een platte bodem die zowel voor als achter omhoog loopt. Lemmer is ook bekend vanwege het skûtsjesilen: Friese zeilwedstrijden met skûtsjes. Een skûtsje (Fries voor 'schuitje') is een houten of stalen tjalk die oorspronkelijk werd gebruikt voor vrachtvervoer.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Lemmer

Trouwen op het water

Ale schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties in Lemmer. Wat dacht u bijvoorbeeld van de klipper Frisius van Adel of de vissermanaak 'LE 7', ook wel 'Brandende Liefde' genaamd. Voor welk schip u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw  trouwlocatie Lemmer garant staat voor een prachtige plek om elkaar het jawoord te geven. Of u dit doet gelegen in de haven met zicht op de knusse huizen van het oude centrum of onder volle zeilen op het IJsselmeer, dat bepaalt u zelf.