Trouwen in Marken

Wilt u gaan trouwen in Marken en bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie? Geef elkaar het Ja-woord aan boord van een sportieve klipper, gezellige tjalk of imposante barkentijn en stap letterlijk in het huwelijksbootje.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Marken kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Marken aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Marken

Trouwen in de haven van Marken?

Ook stilliggend in de haven van het pittoreske Marken kunt u uw huwelijk laten voltrekken. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland. De huwelijksvoltrekking vindt stilliggend aan de steiger van Marken plaats. Bij mooi weer kunt u aan dek van het schip elkaar het Ja-woord geven. In de bar, de salon en de aparte zitruimte is er genoeg ruimte om met uw gasten te toosten, te dineren en natuurlijk te feesten tot in de late uurtjes.

Viert u een klein feest of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit 100 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.