Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • Trouwlocatie Monnickendam

Trouwlocatie Monnickendam

Wilt u gaan trouwen in Monnickendam en bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie? Geef elkaar het Ja-woord aan boord van een sportieve klipper, gezellige tjalk of imposante barkentijn en stap letterlijk in het huwelijksbootje.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Monnickendam kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Monnickendam aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Trouwen in de haven van Monnickendam?

Ook stilliggend in de haven van het pittoreske Monnickendam kunt u uw huwelijk laten voltrekken. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland. De huwelijksvoltrekking vindt stilliggend aan de steiger van Monnickendam plaats. Bij mooi weer kunt u aan dek van het schip elkaar het Ja-woord geven. In de bar, de salon en de aparte zitruimte is er genoeg ruimte om met uw gasten te toosten, te dineren en natuurlijk te feesten tot in de late uurtjes.

Viert u een klein, intiem feest of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit 100 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.

Gerelateerde pagina's

Trouwlocatie boot
Trouwlocatie Volendam

Trouwlocatie Lemmer
Trouwlocatie Volendam
Trouwlocatie Harlingen
Trouwlocatie Edam
Trouwlocatie Amsterdam
Trouwlocatie Almere
Trouwlocatie Stavoren
Trouwlocatie Marken
Trouwlocatie Enkhuizen
Trouwlocatie Lelystad
Trouwlocatie Hoorn
Trouwlocatie Kampen
Trouwlocatie Almere

Er zijn geen producten die bij deze selectie passen. Vraag een offerte op maat aan of neem contact met ons op.