Bruiloft in Monnickendam

Wilt u gaan trouwen in Monnickendam en bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie? Geef elkaar het Ja-woord aan boord van een sportieve klipper, gezellige tjalk of imposante barkentijn en stap letterlijk in het huwelijksbootje.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Monnickendam kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Monnickendam aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Trouwlocatie Monnickendam

Trouwen in de haven van Monnickendam?

Ook stilliggend in de haven van het pittoreske Monnickendam kunt u uw huwelijk laten voltrekken. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland. De huwelijksvoltrekking vindt stilliggend aan de steiger van Monnickendam plaats. Bij mooi weer kunt u aan dek van het schip elkaar het Ja-woord geven. In de bar, de salon en de aparte zitruimte is er genoeg ruimte om met uw gasten te toosten, te dineren en natuurlijk te feesten tot in de late uurtjes.

Viert u een klein, intiem feest of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit 100 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.

Gerelateerde pagina's

Trouwen
Trouwen Almere
Trouwen Amsterdam
trouwen op een boot
Trouwen op het IJsselmeer
Trouwfeest
Trouwlocatie Almere
Trouwlocatie Amsterdam
Trouwlocatie Boot
Trouwlocatie Edam
Trouwlocatie Enkhuizen
Trouwlocatie Harlingen
Trouwlocatie Hoorn
Trouwlocatie Kampen
Trouwlocatie Lelystad
Trouwlocatie Lemmer
Trouwlocatie Marken
Trouwlocatie Stavoren
Trouwlocatie Volendam