Trouwlocatie in Kampen

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Kampen? Denk dan eens aan Kampen, een prachtige oude stad gelegen langs de IJssel. Deze gezellige stad met zijn prachtige skyline van vele historische gebouwen en op de voorgrond de authentieke bruine vloot biedt een geweldige omgeving voor de mooiste dag van uw leven.
Overal ademt de Hanzestad Kampen romantiek! Ideaal dus voor een perfecte trouwdag.

Waarom trouwen in Kampen?

Gelegen aan de kade in het historisch hart van Kampen vindt u de mooiste ambiance voor uw trouwdag. Maak een keuze uit onze elf schepen die alle officiële trouwlocaties in Kampen zijn. Trouwen in Kampen betekent voor uzelf en uw gasten een geweldige sfeer op een unieke locatie. U kunt ervoor kiezen om aan boord van het schip te trouwen, of om ergens anders in Kampen elkaar het jawoord te geven en dan op het schip de receptie, het diner of het feest te laten plaatsvinden.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Kampen

Trouwen onder volle zeilen

Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid om midden op het IJsselmeer onder volle zeilen te trouwen. Wanneer u in Kampen aan boord gaat, vaart het schip van uw keuze uit naar het vaarwater van Lelystad. Hier kunt u dan uw huwelijk laten voltrekken door een trouwambtenaar van de gemeente Lelystad. Na een ontspannen vaartocht met taart en champagne, kunt u in de haven van Kampen aanleggen voor uw receptie, diner en feest.

Trouwen in de haven van Kampen

U kunt er ook voor kiezen om in de haven van Kampen te trouwen. Deze haven is natuurlijk een schitterende plek om elkaar het jawoord te geven en daarbij kunt u gemakkelijk de gasten die niet bij de huwelijksvoltrekking aanwezig zijn aan boord verwelkomen voor uw receptie. Als u trouwt in de haven van Kampen, dan kiest u er automatisch voor om de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in de gemeente Kampen bij een van de bijzonder ambtenaren van de burgerlijke stand (BABS).

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt