Trouwen in Amsterdam

Willen jullie gaan trouwen in Amsterdam en bent u op zoek naar een sfeervolle unieke trouwlocatie? Geef elkaar het Ja-woord aan boord een prachtige schoener of imposante barkentijn en stap letterlijk in het huwelijksbootje.

Ja-woord in stijl

In Amsterdam kunt u uw huwelijk laten voltrekken stilliggend in de haven, op een traditioneel zeilschip. Bij mooi weer kunt u elkaar buiten op het dek het Ja-woord geven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. De schepen hebben voldoende binnenruimte voor u en uw gasten. Na de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten uitvaren voor een mooie vaartocht.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Amsterdam

Keuze uit ruim 100 schepen

De vloot van NAUPAR bestaat uit vele unieke zeilschepen die uw trouwdag een geheel eigen tintje geven. Aan boord van de majestueuze schepen van NAUPAR kunt u uw ceremonie houden met uw familie en vrienden om u heen. Vier deze bijzondere dag met een trouwfeest aan boord voor wel 160 gasten!

Trouwlocatie Amsterdam met alles erop en eraan

Als u kiest voor trouwen op het water, bent u gegarandeerd van een dag om nooit te vergeten. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. De romantische sfeer en de intimiteit van het zeilschip zorgen dat uw droomdag werkelijkheid wordt. Van catering tot entertainment, alles wordt voor u geregeld. U heeft nergens omkijken naar!