Trouwlocatie in Hoorn

U zoekt een trouwlocatie in Hoorn? In de oude VOC stad Hoorn kunt u elkaar aan boord van een traditioneel zeilschip het Ja-woord geven. In de historische haven van Hoorn of op open water vindt u een unieke locatie voor uw bijzondere dag.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Hoorn kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Hoorn aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Hoorn

Historisch Hoorn als achtergrond voor uw trouwdag

De eeuwenoude gevels en historische haven van Hoorn vormen het decor voor de mooiste dag van uw leven. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocatie voor de gemeente Hoorn, stilliggend in de haven. Bij mooi weer kunt u de huwelijksceremonie aan dek plaats laten vinden. Ook in de salon vindt u een sfeervolle ruimte om te toosten en de bruidstaart aan te snijden. Met al uw familie en vrienden om elkaar heen wordt uw trouwdag een onvergetelijke dag.

Viert u het liever klein of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit 100 unieke zeilschepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.