Trouwen in Almere

Zoekt u in Almere een sfeervolle trouwlocatie? Een zeilschip van NAUPAR vormt een uniek decor en maakt van uw dag een waar sprookje. De Willem Barentsz is een officiële trouwlocatie van de gemeente Almere, wat betekent dat u elkaar aan boord officieel het Ja-woord kunt geven!

Trouwen op het Markermeer

Uw droom begint bij NAUPAR. Want met NAUPAR kunt u elkaar in Almere op open water het Ja-woord geven. Kom in Marina Muiderzand aan boord van zeilschip de Willem Barentsz en vaar uit voor een bijzondere tocht. Op het water zal de ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijk voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Almere

De dag van uw leven beleeft u op een schip

Een traditioneel zeilschip is de ideale trouwlocatie op het water in Almere. Of u nu kiest voor een intieme bruiloft of een knallend feest. Wij beschikken over een ruim aanbod aan grote en kleine schepen, allemaal uitgerust met het nodige comfort en voldoende zitruimte. U hebt volledige vrijheid om uw huwelijksdag geheel naar eigen wens in te richten, en wij staan klaar om u daarbij te ondersteunen.

Zeilen of op rustig plekje voor anker?

Samen met uw familie en vrienden komt u aan boord voor een dag genieten op het water. U kunt er voor kiezen om onder volle zeilen elkaar het Ja-woord te geven terwijl het schip zeilt. U kunt er ook voor kiezen om uit te varen en op een rustige en mooie plek buitengaats voor anker te gaan. Hier heeft u alle tijd voor de ceremonie, terwijl u ligt in een adembenemende omgeving.

Alleen een feest aan boord of de hele dag in nautische sferen

Bij NAUPAR vult u uw dag in hoe u dat wilt. Of u nu de huwelijksvoltrekking aan boord plaats laat vinden of alleen het feest; een driemaster zorgt voor een unieke sfeer. Natuurlijk kunt u ook de hele dag aan boord verblijven en bijvoorbeeld op een later ogenblik uw avondgasten ergens aan boord laten komen.

Catering en entertainment zoals u dat wenst

NAUPAR neemt u graag de zorg uit handen. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden kiest u altijd iets wat op uw wensen aansluit. Van hapjes tot uitgebreid diner, van bruidstaart tot champagne, bij NAUPAR is alles tot in de puntjes voor u geregeld.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt