Trouwen in Almere

Zoekt u in Almere een sfeervolle trouwlocatie? Een zeilschip van NAUPAR vormt een uniek decor en maakt van uw dag een waar sprookje. De Willem Barentsz is een officiële trouwlocatie van de gemeente Almere, wat betekent dat u elkaar aan boord officieel het Ja-woord kunt geven!

Trouwen op het Markermeer

Uw droom begint bij NAUPAR. Want met NAUPAR kunt u elkaar in Almere op open water het Ja-woord geven. Kom in Marina Muiderzand aan boord van zeilschip de Willem Barentsz en vaar uit voor een bijzondere tocht. Op het water zal de ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijk voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Almere

Zeilen of op rustig plekje voor anker?

Samen met uw familie en vrienden komt u aan boord voor een dag genieten op het water. U kunt er voor kiezen om onder volle zeilen elkaar het Ja-woord te geven terwijl het schip zeilt. U kunt er ook voor kiezen om uit te varen en op een rustige en mooie plek buitengaats voor anker te gaan. Hier kunt u in alle rust met uw vrienden om u heen genieten van

Alleen een feest aan boord of de hele dag in nautische sferen

Bij NAUPAR vult u uw dag in hoe u dat wilt. Of u nu de huwelijksvoltrekking aan boord plaats laat vinden of het feest; de Willem Barentsz zorgt voor een unieke sfeer. Natuurlijk kunt u ook de hele dag aan boord verblijven en bijvoorbeeld op een later ogenblik uw avondgasten ergens aan boord laten komen.

Catering en entertainment zoals u dat wenst

NAUPAR neemt u graag de zorg uit handen. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden kiest u altijd iets wat op uw wensen aansluit. Van hapjes tot uitgebreid diner, van bruidstaart tot champagne, bij NAUPAR is alles tot in de puntjes voor u geregeld.