Trouwen in Enkhuizen

U zoekt een sfeervolle trouwlocatie in Enkhuizen. Want de mooiste dag van uw leven verdient een bijzondere locatie. U kunt elkaar midden op het IJsselmeer het Ja-woord geven. Maar ook in de haven van Enkhuizen kunt u aan boord van een uniek zeilschip trouwen.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Enkhuizen kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Enkhuizen aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Enkhuizen

Uw huwelijk in stijl op de Willem Barentsz in de sfeervolle haven van Enkhuizen

De eeuwenoude stad Enkhuizen is een prachtige setting voor uw trouwdag. Op de Willem Barentsz kunt u in Enkhuizen elkaar officieel het Ja-woord geven. De stijlvolle Willem Barentsz is een unieke locatie voor uw huwelijk. Aan dek kunt u in het bijzijn van al uw familie en vrienden uw huwelijk laten sluiten. De schipper van de Willem Barentsz kunt u zelfs laten beëdigen om uw huwelijk te voltrekken. Na een toost op het bruidspaar, kunt u uitvaren om de dag verder te vieren op het water. De salon en de bar zijn stijlvol ingericht en bieden u alle ruimte voor een diner of gezellig feest.

Viert u uw feest klein of pakt u het groots aan?

De vloot van NAUPAR bestaat uit ruim 100 schepen. Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens is er een passend schip! De schepen van NAUPAR zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.