Trouwen in Enkhuizen

U zoekt een sfeervolle trouwlocatie in Enkhuizen. Want de mooiste dag van uw leven verdient een bijzondere locatie. U kunt elkaar midden op het IJsselmeer het Ja-woord geven. Maar ook in de haven van Enkhuizen kunt u aan boord van een uniek zeilschip trouwen.

Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven

Vanuit Enkhuizen kunt u met NAUPAR als enige in Nederland midden op het IJsselmeer trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U komt in Enkhuizen aan boord en vaart uit richting Lelystads vaarwater. Hier kunt u uw huwelijk door een ambtenaar van de gemeente Lelystad laten voltrekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwlocaties

Trouwlocatie Enkhuizen

Uw huwelijk in stijl in de sfeervolle haven van Enkhuizen

De eeuwenoude stad Enkhuizen is een prachtige setting voor uw trouwdag. Op een traditioneel zeilschip kunt u in Enkhuizen elkaar officieel het Ja-woord geven. De stijlvolle schepen bieden een unieke locatie voor uw huwelijk. Aan dek kunt u in het bijzijn van al uw familie en vrienden uw huwelijk laten sluiten.

Na een toost op het bruidspaar, kunt u uitvaren om de dag verder te vieren op het water. Aan boord heeft u voldoende comfort en zitruimte voor alle gasten en de salon en bar zijn stijlvol ingericht en bieden u alle ruimte voor een diner of gezellig feest.

Viert u uw feest klein of pakt u het groots aan?

Viert u uw trouwdag met een klein groepje familie en vrienden op een klein en knus schip of pakt u liever groots uit? Voor elke wens biedt NAUPAR een passend schip! De schepen zijn uitermate geschikt voor bruiloften van 20 tot 150 personen.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt