Schip huren bij NAUPAR

Alle schepen van NAUPAR zijn authentieke zeilschepen. Voor grote en kleine groepen, van sportieve klippers tot luxe windjammers, met een gevarieerde vloot als die van NAUPAR is er altijd wel een schip dat u kunt huren. Stap samen met uw familie, vrienden of collega’s aan boord en geniet van een ontspannen vaartocht op een door u gehuurd schip. Laat u zich inspireren door onze video's.

Voor elke gelegenheid

Een vriendin die binnenkort gaat trouwen, uw dochter die haar diploma heeft behaald of de directeur die graag op pad wil met een aantal zakenrelaties, een schip kunt u huren om vele verschillende redenen. Wat de reden ook is, één ding is zeker: aan boord van een ruim, mooi en comfortabel zeilschip beleeft u een onvergetelijke tijd.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Schip huren

Verschillende schepen

Wanneer u een schip wilt huren, bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Wij beschikken over een gevarieerde vloot van veel verschillende soorten schepen. Klein of groot, mét of zonder slaaphutten. De keuze is aan u. Welk schip voor u het meest geschikt is hangt niet alleen af van het aantal personen waarmee u het schip betreedt, maar ook van het soort tocht. Gaat het bijvoorbeeld om een dag- of meerdaagse tocht? En wilt u richting het IJsselmeer of toch liever naar de Waddenzee? NAUPAR adviseert u graag.

IJsselmeer, Waddenzee en Friese Meren

Bij NAUPAR heeft u ruime keuze wat betreft vaargebieden. Van het zoete IJsselmeer tot de prachtige Waddenzee; het is maar net wat uw voorkeur heeft. Ook een vaartocht over de wateren van Friesland is mogelijk! Op het IJsselmeer geniet u van een uniek natuurgebied, vele gezellige dorpjes en een bruisend uitgaansleven. De Waddenzee daarentegen staat bekend om zijn rust en kalmte; spot een zeehond, val droog op een wad en loop over de bodem van de zee. Het Friese Meren gebied is zeer divers; u zeilt door stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Dus, zijn de zeilen gezet, de trossen binnen gehaald en zit iedereen er comfortabel bij? Dan wordt er koers gezet naar… Roept u maar!

Een schip huren en catering verzorgen

Varen op een schip maakt hongerig. De zeilschepen van NAUPAR hebben daarom allemaal een keuken aan boord. Hier kunt u lekkere gerechten klaar maken. De boodschappen voor tijdens uw vaartocht kunt u zelf meenemen, maar indien gewenst kan NAUPAR deze ook bij u bezorgen. Of kies voor onze cateringmogelijkheden en laat uzelf verwennen!

Verjaardagen, jubilea en zakelijke evenementen

U kunt een schip huren om diverse redenen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubilea of zakelijke aangelegenheid. Aan boord van een comfortabel schip kletst u heerlijk bij met uw gezelschap. Ook voor een uniek vrijgezellenfeest wordt regelmatig een schip gehuurd; stap samen met uw vriend(inn)en aan boord en geniet van een wel heel bijzondere dag op het water. Uiteraard zet u de bruid(egom) in spé gewoon aan het werk; schrob het dek, hijs de zeilen en schenk nog een drankje voor ons in.

Schip huren: waar u maar wilt

Naast een ruim aanbod aan schepen, beschikt NAUPAR ook over vele verschillende op- en afstaphavens. Zo heeft u onder andere keuze uit zestien verschillende opstaphavens! Denk maar aan Lelystad, Hoorn, Volendam, Den Oever of Amsterdam. Maar ook Marken, Stavoren en Monnickendam behoren tot de mogelijkheden. Niet alleen de vertrekhaven, ook de plek waar u de tocht eindigt is aan u; keert u weer terug naar de opstaphaven of sluit u de tocht af in een gezellige havenstad?

Gerelateerde pagina's

Grote boot huren
Zeilschip huren
Schip of boot huren
Bootverhuur Holland
Boot Stavoren
Boot Enkhuizen
Boot Lemmer
Boot Kampen
Boot Hoorn
Amsterdam boot huren
Bootje Huren Amsterdam
Boot huren Amsterdam
Sloep huren Amsterdam