Schip huren bij NAUPAR

Alle schepen van NAUPAR zijn authentieke zeilschepen die u kunt huren voor grote en kleine groepen; van sportieve klippers tot luxe windjammers.

Stap samen met uw familie, vrienden of collega’s aan boord en geniet van een ontspannen vaartocht. Met een gevarieerde vloot als die van NAUPAR is er altijd wel een schip die bij uw wensen past.

Voor elke gelegenheid een schip

Een vriendin die binnenkort gaat trouwen, uw dochter die haar diploma heeft behaald of de directeur die graag op pad wil met een aantal zakenrelaties?

Een schip kunt u huren om vele verschillende redenen. Wat de reden ook is, één ding is zeker: aan boord van een ruim, mooi en comfortabel zeilschip beleeft u samen een onvergetelijke tijd.

Traditionele zeilschepen met schipper voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Bareboats die u kunt huren zonder schipper

Bekijk alle

Vaargebieden die u kunt ontdekken met het gehuurde schip

Bekijk alle

Meer informatie over een schip huren

Schip huren

Verschillende schepen die u kunt huren

U bent aan het juiste adres als u een schip wilt huren in Nederland. NAUPAR beschikt over een gevarieerde vloot van veel verschillende soorten schepen. Klein of groot, luxe of basic. Voor een dagtocht of een schip met slaapaccommodatie. De keuze is aan u. Welk schip voor u het meest geschikt is hangt niet alleen af van het aantal personen waarmee u op het schip wilt varen, maar ook van het soort tocht. Gaat het bijvoorbeeld om een dag- of meerdaagse tocht? En wilt u richting het IJsselmeer of toch liever naar de Waddenzee varen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

IJsselmeer, Waddenzee en Friese meren

Bij NAUPAR heeft u een ruime keuze wat betreft de vaargebieden. Van het zoete IJsselmeer en Markermeer tot de prachtige Waddenzee; het is maar net wat uw voorkeur heeft. Ook een vaartocht over de vele meren van Friesland is mogelijk! Op het IJsselmeer geniet u van een uniek natuurgebied, vele gezellige dorpjes en een bruisend uitgaansleven. De Waddenzee daarentegen staat bekend om zijn rust en kalmte; spot een zeehond, val droog op een wad en loop over de bodem van de zee. Het Friese Meren gebied is zeer divers; u zeilt door stadjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Dus, zijn de zeilen gezet, de trossen binnen gehaald en zit iedereen er comfortabel bij? Dan wordt er koers gezet naar… Roept u maar!

Een schip huren en catering

Varen op een schip maakt hongerig. De zeilschepen van NAUPAR hebben daarom allemaal een keuken aan boord. Hier kunt u lekkere gerechten bereiden voor de hele groep. Of kies voor onze cateringmogelijkheden en laat uzelf verwennen!

Verjaardagen, jubilea en zakelijke evenementen

U kunt een schip huren om diverse redenen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubilea of zakelijke aangelegenheid. Aan boord van een comfortabel schip kletst u heerlijk bij met uw gezelschap. Ook voor een uniek vrijgezellenfeest wordt regelmatig een schip gehuurd; stap samen met uw vriend(inn)en aan boord en geniet van een wel heel bijzondere dag op het water. Uiteraard zet u de bruid(egom) in spé gewoon aan het werk; schrob het dek, hijs de zeilen en schenk nog een drankje voor ons in.

Keuze uit 16 vertrekhavens

Naast een ruim aanbod aan schepen, beschikt NAUPAR ook over vele verschillende op- en afstaphavens. Zo heeft u onder andere keuze uit zestien verschillende opstaphavens! Denk maar aan Lelystad, Enkhuizen, Kampen, Hoorn, Volendam, Harlingen of Amsterdam. Maar ook Marken, Stavoren en Monnickendam behoren tot de mogelijkheden. Niet alleen de vertrekhaven, ook de plek waar u de tocht eindigt is aan u; keert u weer terug naar de opstaphaven of sluit u de tocht af in een gezellige havenstad?

Over NAUPAR

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van vaartochten aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van uitje waar uw gasten nog lang over napraten