Een gastenboek mag tijdens jullie bruiloft op het water niet ontbreken

Een nautisch gastenboek mag tijdens de bruiloft niet ontbreken

Een onvergetelijk gastenboek mag absoluut niet ontbreken op jullie bruiloft op het water. Maar hoe kun je dit bijzondere moment van schrijven nog specialer maken en er misschien zelfs een nautische draai aangeven? In deze blog delen we enkele suggesties die een extra touch geven aan jullie gastenboek en gemakkelijk uitvoerbaar zijn op een schip.

Personaliseer jullie gastenboek

Geef jullie gastenboek een persoonlijk tintje door jullie namen en trouwdatum op een opvallende manier op het gastenboek te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een origineel handgeschreven bordje, een prachtige zeilspreuk of door het gastenboek in een mooi fotolijstje te presenteren.

Nautische inkt en pennen

Maak het schrijven in het gastenboek nog specialer door voor speciale nautische inkt en pennen te kiezen. Denk aan pennen in kleuren die aan het water doen denken, inkt die lijkt op zeewater of zelfs pennen in de vorm van zeemeerminnen. Deze details voegen een extra dimensie toe aan de beleving.

Fotomoment

Maak van het tekenen en schrijven in het gastenboek een fotomoment. Leg je gastenboek op een typische nautische locatie op het schip of creëer een nautisch hoekje met een stuurwiel, reddingsboei, kompas, vuurtoren of een scheepsmodel (in een fles). Gasten kunnen dan niet alleen een leuke boodschap achterlaten, maar ook foto's maken om zelf als herinnering te bewaren.

Hang een zeil op

Liever geen boek? Vraag je gasten hun boodschap voor de toekomst op een zeil te schrijven of ga voor flessenpost en laat de gasten hun persoonlijke boodschap in een fles stoppen. Dit zorgt niet alleen voor een leuke activiteit, maar ook voor een uniek aandenken na de bruiloft.

Photoboot

En natuurlijk mogen we de Photobooth niet vergeten! Laat gasten geen boodschap schrijven, maar een leuke foto maken in de Photobooth met speciale wedding props. Voeg een vleugje gekheid toe met nautische accessoires zoals een kapiteinspet, verrekijker of papegaai. Hebben jullie een eigen hashtag? Zorg dan voor een tekstwolk waarmee gasten op de foto kunnen of maak een speciale fotolijst met jullie huwelijksdatum en hashtag. Dit zal zeker zorgen voor veel gelach en een onvergetelijke ervaring.

Wat voor gastenboek jullie ook kiezen, het is belangrijk dat het bij jullie persoonlijkheid en bruiloftsthema past. Met deze suggesties kunnen jullie vast een bijzonder en onvergetelijk nautisch gastenboek creëren dat jullie voor altijd kunnen koesteren.

Meer informatie?

Bekijk ons uitgebreide aanbod, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften aan boord van traditionele zeilschepen en denken graag met jullie mee om er een bijzondere dag van te maken.

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Trouwen op een driemaster I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Met een persoonlijk thema maken jullie de bruiloft nog leuker