Verbinding, beleving en teambuilding staan centraal tijdens bedrijfsuitje op een schip

Schip Willem Barentsz zeilend

Het traditionele bedrijfsuitje is uitgegroeid tot een belangrijk teambuildingsmoment. Door thuiswerkdagen en flexplekken zien collega's elkaar niet dagelijks meer en het bedrijfsuitje heeft daardoor een nieuwe functie gekregen: bijdragen aan "echt" contact. NAUPAR begrijpt deze trend heel goed en haakt hierop in met een nieuw aanbod actieve bedrijfsuitjes, waarbij verbinding, beleving en samenwerking centraal staan.

Diverse activiteiten

Zo biedt NAUPAR de mogelijkheid om vooraf aan de - actieve - zeiltocht een bootcamp in de haven te doen! Ervaren instructeurs begeleiden deze grensverleggende ervaring. En eenmaal aan boord zijn er mogelijkheden genoeg om de beleving voort te zetten: een Barista-workshop is weer eens wat anders dan koffie uit de automaat halen, een cocktail-workshop zorgt gegarandeerd voor een vrolijke avond en in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een zeiltocht door het windmolenpark in de Noordoostpolder – met gids – een bijzonder educatieve ervaring!

Volledig verzorgd en all-inclusive

De geboden tochten zijn tot in de puntjes verzorgd. De deelnemers kunnen zich dus volledig richten op de gezamenlijke belevenis, op wezenlijk contact en samenwerking. En dat draagt positief bij aan de onderlinge relaties en individuele en teamprestaties. Voor werkgevers is het bovendien aantrekkelijk dat de bedrijfsuitjes van NAUPAR binnen de werkkostenregeling (WKR) vallen.

Jullie volgende bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip?

Wordt het ultieme ontspanning of actie? Naar wat voor bedrijfsuitje jullie ook op zoek zijn, wij bieden voor elke groep en elk budget een leuke vaartocht. Bekijk de schepen en beschikbaarheid, vraag een offerte aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden voor dagtochten en meerdaagse tochten op een traditioneel zeilschip en maken graag van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijk uitstapje.

Meer lezen over originele bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje organiserenTips voor een succesvol bedrijfsuitje I Willem Barentsz met BBQ op Markermeer I Abel Tasman met biologisch diner I 'Loverboat' Summertime | Jubileumfeest op de Stedemaeght I Varen door windmolenpark I Teambuilding Marker Wadden I Save-the-date-mailing I Organiseer een bedrijfsuitje op een schip I Een schip is de perfecte locatie I Bedrijfsuitje met impact I Unieke replica vaart weer I Het Foodbook maakt jullie dag op eht water compleet