Romantisch én origineel: trouwen op het water

Hoe origineel zou het zijn om niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in het huwelijksbootje te stappen? Elkaar het JA-woord geven op het water, op een van de mooiste en romantische schepen die Nederland rijk is? Dat kan via NAUPAR. Alle schepen die onder de vlag van NAUPAR varen, zijn officiële trouwlocaties. Mooi meegenomen is de uitgebreide ervaring die de medewerkers hebben met dergelijke evenementen.

Bijzondere locatie

Een bijzondere dag op een evenzo bijzondere locatie. U beleeft uw huwelijk op de wateren van het IJsselmeer, de Waddenzee of rondom Amsterdam. De locatie wordt bezegeld met coördinaten in uw trouwboekje, bijvoorbeeld 54° 52" 12'. Hoe uniek is dat! Schepen als de Abel Tasman, Stedemaeght of de Willem Barentsz zijn bij uitstek geschikt als trouwlocatie. U kunt voor het ruime sop kiezen en de zeilen hijsen of het schip als stilliglocatie huren. Een van de zestien verschillende vertrekhavens zorgt dan voor de omlijsting van uw trouwfeest. Mooi of minder mooi weer; de faciliteiten op de diverse schepen zijn zodanig dat het feest zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Giovanna en Rory trouwden vorig jaar op een typisch Hollandse, wisselvallige nazomerdag en hebben volop genoten. Lees hier hun ervaringen.

Tot in de puntjes verzorgd

Een heel schip voor dé dag van jullie leven staat garant voor het knalfeest dat iedereen de gasten en zichzelf wenst. U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van NAUPAR met het organiseren van (huwelijks)feesten en evenementen. Uw grootste zorg kunt u met gerust hart uit handen geven. De medewerkers van NAUPAR helpen u namelijk graag bij het regelen van de ceremonie, BABS - bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand -, receptie, diner, feest eventueel met DJ en uiteraard de catering.

Maak de dag van uw leven extra bijzonder door te trouwen op een van onze prachtige schepen! Klik hier voor meer informatie, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.