Romantisch én origineel: trouwen op het water

Hoe origineel zou het zijn om niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in het huwelijksbootje te stappen? Elkaar het JA-woord geven op het water, op een van de mooiste en romantische schepen die Nederland rijk is? Dat kan via NAUPAR. Alle schepen die onder de vlag van NAUPAR varen, zijn officiële trouwlocaties.Mooi meegenomen is de uitgebreide ervaring die onze medewerkers hebben met het organiseren van dergelijke evenementen.

Bijzondere locatie

Een bijzondere dag op een evenzo bijzondere locatie. Jullie beleven jullie huwelijk op de wateren van het IJsselmeer, de Waddenzee of rondom Amsterdam. De locatie wordt bezegeld met coördinaten in jullie trouwboekje, bijvoorbeeld 54° 52" 12'. Hoe uniek is dat! Schepen als de Stedemaeght of Willem Barentsz zijn bij uitstek geschikt als trouwlocatie. Jullie kunnen voor het ruime sop kiezen en de zeilen hijsen of het schip als stilliglocatie huren. Een van de zestien verschillende vertrekhavens zorgt dan voor de omlijsting van uw trouwfeest. Mooi of minder mooi weer; de faciliteiten op de diverse schepen zijn zodanig dat het feest zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Giovanna en Rory trouwden vorig jaar op een typisch Hollandse, wisselvallige nazomerdag en hebben volop genoten. Lees hier hun ervaringen.

Tot in de puntjes verzorgd

Een heel schip voor dé dag van jullie leven staat garant voor het knalfeest dat iedereen de gasten en zichzelf wenst. Jullie kunnen vertrouwen op de jarenlange ervaring van NAUPAR met het organiseren van (huwelijks)feesten en evenementen. Jullie grootste zorg kunnen jullie met gerust hart uit handen geven. De medewerkers van NAUPAR helpen jullie namelijk graag bij het regelen van de ceremonie, BABS - bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand -, receptie, diner, feest eventueel met DJ en uiteraard de catering.

Maak de dag van jullie leven extra bijzonder door te trouwen op een van onze prachtige schepen!

Meer informatie over een driemaster als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft