Toekomstige bruidsparen opgelet: de populairste trouwdata in 2018!

Trouwen op een luxueus schip

Lelystad, 5 oktober 2017 – Uit nationaal onderzoek is gebleken dat verloofden al elf maanden voor de daadwerkelijke bruiloft bezig zijn met het vinden van een geschikte trouwlocatie. De kans is daarom ook groot dat veel van de koppels die elkaar in 2018 het ja-woord geven nu al aan het rondkijken zijn. Tip van NAUPAR: wat dachten jullie van een authentiek zeilschip, midden op het water? Wees er snel bij, want de populairste trouwdata van 2018 vliegen de deur uit!

Populaire trouwdata

Veel stelletjes hebben voor hun toekomstige bruiloft een specifieke datum in hun gedachten. Het ene koppel trouwt het liefst op een voor hen belangrijke datum, zoals de allereerste ontmoeting, terwijl het andere stel gewoon kijkt naar welke datum mooi "oogt". Dat laatste kan nog weleens lastig zijn; helaas vinden veel mensen dezelfde data mooi ogen. Resultaat? Veel locaties zijn op de datum waarop u wilt trouwen snel volgeboekt! Ook bij NAUPAR merken we dat de voorkeur vaak naar dezelfde data gaat. In 2018 zijn met name de volgende data populair:

  • -08-08-2018
  • -18-08-2018
  • -20-08-2018

Trouwen op het water

Kabbelend water, majestueuze masten, adembenemende vergezichten… Steeds meer mensen vallen als een blok voor de charme van een bruiloft op het water. Aan boord van de authentieke trouwschepen van NAUPAR bent u verzekerd van een bijzondere dag. En na deze unieke dag is het tevens mogelijk om samen met jullie gezelschap, of alleen met je kersverse echtgeno(o)te, op het schip te overnachten. Een aantal van onze schepen beschikt namelijk over een bruidssuite! 

Volledig naar wens

Het is jullie dag. Dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat de dag- en avondinvulling van de bruiloft op het water volledig in jullie handen ligt. Natuurlijk adviseren onze experts jullie graag. Maar wat is er allemaal mogelijk? Om het jullie makkelijk(er) te maken hebben we diverse arrangementen samengesteld. Geef elkaar het ja-woord onder volle zeilen, bij ondergaande zon, of kies voor een intieme bruiloft. De mogelijkheden bij NAUPAR zijn eindeloos.

Meer informatie over een schip als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft