Toekomstige bruidsparen opgelet: de populairste trouwdata in 2018!

Lelystad, 5 oktober 2017 – Uit nationaal onderzoek is gebleken dat verloofden al elf maanden voor de daadwerkelijke bruiloft bezig zijn met het vinden van een geschikte trouwlocatie. De kans is daarom ook groot dat veel van de koppels die elkaar in 2018 het ja-woord geven nu al aan het rondkijken zijn. Tip van NAUPAR: wat dacht u van een authentiek zeilschip, midden op het water? Wees er snel bij, want de populairste trouwdata van 2018 vliegen de deur uit!

 

Populaire trouwdata

Veel stelletjes hebben voor hun toekomstige bruiloft een specifieke datum in hun gedachten. Het ene koppel trouwt het liefst op een voor hen belangrijke datum, zoals de allereerste ontmoeting, terwijl het andere stel gewoon kijkt naar welke datum mooi "oogt". Dat laatste kan nog weleens lastig zijn; helaas vinden veel mensen dezelfde data mooi ogen. Resultaat? Veel locaties zijn op de datum waarop u wilt trouwen snel volgeboekt! Ook bij NAUPAR merken we dat de voorkeur vaak naar dezelfde data gaat. In 2018 zijn met name de volgende data populair:

- 08-08-2018
- 18-08-2018
- 20-08-2018

 

Trouwen op het water

Kabbelend water, majestueuze masten, adembenemende vergezichten… Steeds meer mensen vallen als een blok voor de charme van een bruiloft op het water. Aan boord van de authentieke trouwschepen van NAUPAR bent u verzekerd van een bijzondere dag. En na deze unieke dag is het tevens mogelijk om samen met uw gezelschap, of alleen met uw kersverse echtgeno(o)te, op het schip te overnachten. Een aantal van onze schepen beschikt namelijk over een bruidssuite! Bekijk de video en laat u inspireren.

 

Volledig naar wens

Het is uw dag. Dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat de dag- en avondinvulling van de bruiloft op het water volledig in uw handen ligt. Natuurlijk adviseren onze experts u graag. Maar wat is er allemaal mogelijk? Om het u makkelijk(er) te maken hebben we diverse arrangementen samengesteld. Geef elkaar het ja-woord in een schilderachtige haven, onder prachtige sterren of extra voordelig op een maandag of dinsdag. Een overzicht van alle arrangementen vindt u op de website.

Geeft u uw partner in 2018 het ja-woord? Leg dan snel uw trouwdatum vast en bekijk alvast online de mogelijkheden bij NAUPAR. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.