Romantisch trouwen op een van de grootste driemasters van Nederland

Verliefd en inmiddels ook verloofd, oftewel hoog tijd voor de voorbereidingen van de grote dag van jullie leven. Deze bijzondere dag verdient een evenzo unieke trouwlocatie. Wat dacht u van trouwen midden op het water? Op de schepen van NAUPAR kunt u elkaar onder volle zeilen officieel het ja-woord geven. Niet zulke zeebenen? U hoeft niet uit te varen om toch de nautische sfeer tot in detail te beleven. Beleef uw trouwceremonie en -feest in een van de zestien havens, zonder uit te varen en bespaar met dank aan de stilligkorting.

Zon of regen, een stralend feest gegarandeerd

Hoewel iedereen zich een zonnige dag toewenst voor het huwelijksfeest, kan het zomaar gebeuren dat het weer niet meewerkt. Kiest u voor trouwen op het water bij NAUPAR, dan kunt u - ongeacht het weer - rekenen op een stralende dag. De schepen beschikken over meer dan voldoende ruimte om binnen te vertoeven. Buiten kan een dektent worden gespannen om ook bij regen heerlijk aan dek te blijven feesten.

Geef de organisatie uit handen

Over het weer hoeft u zich dus geen zorgen te maken. De rest van de organisatie van uw trouwdag kunt u eveneens met een gerust hart aan de medewerkers van NAUPAR overlaten. Zij organiseren al jarenlang trouwerijen en evenementen van divers formaat. Ontvangst, receptie, bruidstaart, aangeklede borrel of een smakelijk diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. DJ of live band op uw eigen huwelijksbootje? Ook dat kan. Aan u om nu de gastenlijst samen te stellen, de varende feestlocaties van NAUPAR bieden ruimte aan 45 tot wel 150 gasten.

Romantisch afsluiten

Als trouwen en de dag doorbrengen op een van de grootste driemasters van Nederland nog niet romantisch genoeg is, dan kunt u de dag in stijl afsluiten met een overnachting (voor uzelf en uw gasten) op een van de schepen. Of u laat het schip aanmeren in bijvoorbeeld het pittoreske Volendam en overnacht aldaar in een hotel. Het team van NAUPAR helpt u graag bij het samenstellen van een geslaagde dag en nacht. Met maar liefst zestien vertrekhavens is uw nautische trouwlocatie altijd dichtbij.

Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan en maak uw trouwdag extra bijzonder door met NAUPAR het water op te gaan.