Romantisch trouwen op een van de grootste driemasters van Nederland

Romantisch trouwen op een van de grootste driemasters van Nederland

Verliefd en inmiddels ook verloofd, oftewel hoog tijd voor de voorbereidingen van de grote dag van jullie leven. Deze bijzondere dag verdient een evenzo unieke trouwlocatie. Wat dacht je van trouwen midden op het water? Op de schepen van NAUPAR kunnen jullie elkaar onder volle zeilen officieel het ja-woord geven. Niet zulke zeebenen? Je hoeft niet uit te varen om toch de nautische sfeer tot in detail te beleven. Beleef jullie trouwceremonie en -feest in een van de zestien havens, zonder uit te varen en bespaar met dank aan de stilligkorting.

Zon of regen, een stralend feest gegarandeerd

Hoewel iedereen zich een zonnige dag toewenst voor het huwelijksfeest, kan het zomaar gebeuren dat het weer niet meewerkt. Kiezen  jullievoor trouwen op het water bij NAUPAR, dan kunnen jullie - ongeacht het weer - rekenen op een stralende dag. De schepen beschikken over meer dan voldoende ruimte om binnen te vertoeven. Buiten kan een dektent worden gespannen om ook bij regen heerlijk aan dek te blijven feesten.

Geef de organisatie uit handen

Over het weer hoeven jullie je dus geen zorgen te maken. De rest van de organisatie van jullie trouwdag kunnen jullie eveneens met een gerust hart aan de medewerkers van NAUPAR overlaten. Zij organiseren al jarenlang trouwerijen en evenementen van divers formaat. Ontvangst, receptie, bruidstaart, aangeklede borrel of een smakelijk diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Photobooth, DJ of live band op jullie eigen huwelijksbootje? Ook dat kan. Aan jullie om nu de gastenlijst samen te stellen, de varende feestlocaties van NAUPAR bieden ruimte aan 45 tot wel 150 gasten.

Romantisch afsluiten

Als trouwen en de dag doorbrengen op een van de grootste driemasters van Nederland nog niet romantisch genoeg is, dan kunnen jullie de dag in stijl afsluiten met een overnachting (voor jullie zelf maar ook voor de gasten) op een van de schepen. Of jullie laten het schip aanmeren in bijvoorbeeld het pittoreske Volendam en overnachten daar in een hotel. Het team van NAUPAR helpt jullie graag bij het samenstellen van een geslaagde dag en nacht. Met maar liefst zestien vertrekhavens is jullie nautische trouwlocatie altijd dichtbij.

Meer informatie over een schip als trouwlocatie?

Maak jullie bruiloft extra bijzonder en trouw op een van onze sfeervolle en goed uitgeruste driemasters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden voor een trouweij op een driemaster. 

Meer lezen?

Geef jij net als Giovanna en Rory het ja-woord op het water? I Checklist I Leuke activiteiten tijdens huwelijksdag I Een droombruiloft op open water I Huwelijkstradities op een schip I Tips voor vrijgezellenfeest 5 leukste bestemmingen voor vrijgezellenfeest I Bachelorette Party aan boord I Een persoonlijk thema op jullie bruiloft