Een verrassend vrijgezellenfeest I Klantervaring

Blog - Überraschung gelungen: Junggesellentour auf Umwegen

Nadat hij door zijn broer gebombardeerd werd als ‘best man’, heeft Roman Schroder er lang over nagedacht hoe hij het perfecte vrijgezellenfeest voor zijn Duitse broer kon organiseren. “Ik heb eerst veel ideeën verzameld", verteld Roman enthousiast, “maar uiteindelijk kwam de bruid met het winnende idee: een vaartocht op het IJsselmeer in Holland.” Om de bruidegom op het verkeerde been te zetten, bedacht hij een afleidingsmanoeuvre waarmee de verrassing nog groter zou worden en de bruidegom deze in de verste verte niet zou zien aankomen. 

Compleet op het verkeerde been gezet

Met een honderd kilometer lange fietstocht langs de Noordzeekust werd de bruidegom om de tuin geleid.  Hoe hij op dat idee kwam? “Het stond al langer op onze bucketlist. Wij wilden heel graag een keer samen een stuk van de Noordzee Fietsroute fietsen. Op deze manier kwamen er twee dingen heel mooi samen en had de bruidegom totaal geen idee van de werkelijke verrassing.”En zo reden de sportieve broers met volgepakte fietsen langs de Deense grens en de Duitse Noordzeekust naar Nederland. Na zes dagen fietsen stond er een kort tussenstop in Kampen op het programma, daarna zouden we met de trein naar huis gaan. Dit was uiteraard in scene gezet.

Een geslaagd weekend aan boord van de Admiraal van Kinsbergen

"Opeens stonden we heel ‘toevallig’ in de haven, voor het schip en daar moest ik mijn broer vertellen dat alles doorgestoken kaart was en de gehele fietstocht ‘fake’ om hem te misleiden. Het rookgordijn trok op en gelukkig was mijn broer ontzettend blij met de verrassing”, vertelt de best man van de bruidegom over dit bijzondere moment waar hij zo lang naar toe had gewerkt. En ondanks dat alles strak gepland was, druppelde op dat moment een voor een de gasten binnen en zijn wij meteen aan boord gestapt. 

De groep van 12 personen hebben twee ontzettend gezellige dagen èn nachten gehad aan boord van de Admiraal van Kinsbergen. Bij stralend mooi weer zijn ze vanuit de Hanzestad Kampen vertrokken naar Enkhuizen aan de andere kant van het IJsselmeer. “De crew heeft alles super georganiseerd, we hebben aan boord heerlijk gefeest en veel gelachen. De eerste avond zijn we gaan stappen in Kampen en de tweede avond hebben we in de Irish pub in Enkhuizen doorgebracht en zelfs de Duitse bekerfinale van DFB gezien. Het moeilijkste was om iedereen om de bruidegom heen het spel mee te laten spelen. Maar het is uiteindeblijk gelukt, zelfs de bruid wist haar mond te houden en de verrassing was compleet. “Het was gewoon een bijzonder geslaagd weekend“ besluit de best man vol trots.

Wilt u ook een vrijgezellenfeest op een schip organiseren?

Bekijk ons vrijgezellenarrangement, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u ook een leuke verrassing voor de bruid of bruidegom in petto? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.  Zij denken graag met u mee.

Meer lezen?

5 bestemmingen voor leukste vrijgezellenweekendHoe kies ik het juiste schip? I Mannenweekend I Zeemansknopen I Droogvallen op de Waddenzee I 4 leukste weekendjes weg I Tips voor vrijgezellenfeest I 5 afgelegen plekken in Nederland