Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Bezienswaardigheden voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Vrijgezellenfeest

U kunt het IJsselmeer op, of de Waddenzee, en een avondje stappen in bijvoorbeeld Volendam of Amsterdam is ook prima te regelen. NAUPAR biedt een grote variëteit aan schepen, activiteiten en cateringmogelijkheden en met een schip heeft u een ideale combinatie van vervoer, verblijf en vermaak in een. Stel uw ideale vrijgezellenuitje samen en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het invullen van uw onvergetelijke vrijgezellenuitje!

Onze schepen beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten waar u heerlijk kunt overnachten met de groep. Tijdens uw vaartocht op het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee zijn er voldoende mogelijkheden om de aanstaande bruid of bruidegom bezig te houden. Ze kunnen meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren, aan het roer staan, het dek zwabberen of de drankjes aan dek verzorgen. Maar u kunt uw vaartocht ook combineren met een leuke activiteit aan de wal, zoals een high tea of GPS-game. 

Elke dag een andere stad

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Samen met de schipper bepaalt u de route en de bestemmingen, afhankelijk van weer en wind.U kunt bijvoorbeeld op het IJsselmeer aanleggen in een sfeervol havenstadje, zoals bijvoorbeeld Enkhuizen, Lemmer of Medemblik. Voor anker gaan midden in een natuurgebied, of zeilen over het Markermeer naar Volendam of Amsterdam voor een avondje stappen, is echter ook een aanrader! Maar u kunt met de groep ook koers zetten naar de Waddenzee, droogvallen op het Wad en stappen in West-Terschelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze schippers kennen het vaargebied op hun duimpje en weten de mooiste plekjes voor u te vinden.

Diverse catering mogelijkheden

Eenmaal in de haven kunt u uit eten en aansluitend een avond stappen. Maar u kunt ook aan boord blijven voor een BBQ met bijvoorbeeld spelletjes, drankjes en muziek. Alle schepen beschikken over een goed uitgeruste scheepskombuis en de meesten hebben een eigen biertap. Heeft u geen tijd om zelf de boodschappen te doen? NAUPAR doet ze graag voor u en laat voor uw vertrek de boodschappen aan boord bezorgen. Daarnaast kunt u zich ook laten verwennen door een ingehuurde kokdie voor uw vrijgezellengroep de maaltijden ter plekke bereidt. NAUPAR biedt verschillende all-inclusive en catering-arrangementen. U hoeft nergens meer aan te denken en stapt zo aan boord voor een zorgeloos vrijgezellenuitje. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

De schepen van NAUPAR

NAUPAR beschikt over de grootste vloot bij HISWA aangesloten schepen. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens rondom o.a. het IJsselmeer, Markermeer en aan de Waddenzee, hoeven uw vrienden of familieleden nooit ver te rijden! Waar u ook voor kiest; bij NAUPAR bent u verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeestje. U zult er nog lang over napraten.