Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle
 • Individuele tocht
  Marker Wadden Expeditie kinderen Marker Wadden Expeditie Marker Wadden Expeditie dronefoto Marker Wadden Expeditie zeilen hijsen Dagtocht naar de Marker Wadden op traditioneel zeilschip
  Meevaren
  Natuurparadijs in het Markermeer voor ontdekkers, wandelaars en vogelspotters.
  Familieuitje
  Vriendenuitje
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Familieuitje, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest

  Pin Markermeer
  Tijdstip Dagtocht
 • Dagtocht Kampen kade Dagtocht Kampen schip Dagtocht Kampen zeilen hijsen Dagtocht Kampen luchtfoto Dagtocht Kampen kinderen
  Ontdek de bijzondere IJsseldelta aan de voet van de oude Hanzestad Kampen.
  Bedrijfsuitje
  Familieuitje
  Personeelsfeest
  Relatie-event
  Vriendenuitje
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Bedrijfsuitje, Familieuitje, Personeelsfeest, Relatie-event, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest

  Pin IJsseldelta/Kop van Overijssel
  Tijdstip Dagtocht
 • Fietsen en zeilen
  Fietsweekend Zuiderzeepad schip Fietsweekend Zuiderzeepad Enkhuizen Fietsweekend Zuiderzeepad Enkhuizen Terras Fietsweekend Zuiderzeepad fiets Fietsweekend Zuiderzeepad sloot
  Fietsen en zeilen langs de oude Zuiderzee. Etappe 1 Enkhuizen - Hoorn.
  Bedrijfsuitje
  Familieuitje
  Fietsen en varen
  Teambuilding
  Verenigingsuitje
  Vriendenuitje
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Bedrijfsuitje, Familieuitje, Fietsen en varen, Teambuilding, Verenigingsuitje, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest

  Pin Markermeer
  Tijdstip Weekend
 • Een uitstekende service voor vertrek en een zeer vriendelijke en ontspannen team van NAUPAR aan boord.

  Anoniem

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Bezienswaardigheden voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Meer informatie over vrijgezellgenfeesten

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenuitje? Verras de aanstaande bruid of bruidegom en stap aan boord bij een van de schepen van NAUPAR. Samen een dagdeel, weekend of week lachen, zeilen en genieten met elkaar, al varend op een stoere tjalk of luxe klipper. U beleeft een unieke ervaring, die u niet snel zult vergeten. Het maakt niet uit of u met een kleine of grote groep bent en of u wilt ontspannen of liever een actieve invulling geeft aan het feest. Ook de mate van luxe kunt u zelf kiezen, want NAUPAR heeft een hele grote vloot, waarin voor iedereen wel een schip te vinden is dat precies past bij uw wensen. 

Ruime keuze traditionele zeilschepen

NAUPAR biedt een grote variëteit aan schepen met schipper en bemanning. Voor dagtochten en meerdaagse zeiltochten. Je kunt al een schip huren vanaf 10 personen. De meeste meerdaagse schepen beschikken over een groot dek, een knus dagverblijf, ruime kombuis én comfortabele hutten waar jullie heerlijk kunnen overnachten. Willen jullie iets meer privacy? Kies dan voor een schip met enkel tweepersoonshutten.

Elke dag een andere stad

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Samen met de schipper bepalen jullie de bestemming, afhankelijk van weer en wind. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld op het IJsselmeer of Markermeer aanleggen in een sfeervol havenstadje. Voledam, Urk, Enkhuizen of Hoorn zijn de ideale bestemmingen als jullie na het zeilen nog een leuk vrijgezellenfeest willen vieren in de stad. Of jullie zeilen naar Volendam of Monnickendam. Waar jullie de snelbus pakken voor een avondje stappen in de Amsterdam.

Maar jullie kunnen een nachtje offgrid ankeren in de natuur, of koers zetten naar de Waddenzee, droogvallen op het Wad of stappen in het altijd gezellige West-Terschelling.

De mogelijkheden op een traditioneel zeilschip zijn eindeloos. Onze schippers kennen de verschillende vaargebieden op hun duimpje en weten de mooiste plekjes voor jullie vrijgezellenfeestje te vinden.

Diverse catering mogelijkheden

Eenmaal in de haven kunnen jullie met de groep uit eten en aansluitend een avondje stappen. Of jullie blijven aan boord met een vers getapt biertje, gezellige BBQ en een pubquizavond met drankjes en muziek. Alle schepen beschikken over een goed uitgeruste keuken en de meesten hebben zelfs een eigen biertap.

Hebben jullie geen tijd om zelf de boodschappen te doen? Laat NAUPAR de boodschappen doen, of maak gebruik van de catering met of zonder kok, die voor jullie vrijgezellengroep de maaltijden ter plekke bereidt. NAUPAR biedt verschillende catering-arrangementen. Jullie hoeven nergens meer aan te denken en stappen zo aan boord voor een zorgeloos vrijgezellenuitje.

Activiteiten tijdens de vaartocht

Tijdens een vaartocht over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee zijn er voldoende mogelijkheden om de aanstaande bruid of bruidegom bezig te houden. Ze kunnen bijvoorbeeld meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren, aan het roer staan, het dek zwabberen of de drankjes aan dek verzorgen.

Daarnaast kunnen jullie de vaartocht combineren met een leuke activiteit aan de wal, zoals bijvoorbeeld een high tea, step- of speurtocht in een pittoreske haven en 's avonds lekker stappen in bijvoorbeeld Volendam, Hoorn, Enkhuizen of Amsterdam. Met een traditioneel zeilschip kunnen jullie alle kanten op tijdens het vrijgezellenuitje.

Daarom een vrijgezellenfeest bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeestjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

 • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
 • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
 • bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen, actief wilt meezeilen of een avondje wilt stappen in een gezellige havenstad.
 • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen.
 • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
 • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeestje waar jullie nog lang over napraten