Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle
 • Individuele tocht
  Marker Wadden Expeditie kinderen Marker Wadden Expeditie dronefoto Marker Wadden Expeditie Marker Wadden Expeditie zeilen hijsen Dagtocht naar de Marker Wadden op traditioneel zeilschip
  Meevaren
  Natuurparadijs in het Markermeer voor ontdekkers, wandelaars en vogelspotters.
  Familieuitje
  Vriendenuitje
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Familieuitje, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest

  Pin Markermeer
  Tijdstip Dagtocht
 • Dagtocht Kampen kade Dagtocht Kampen schip Dagtocht Kampen zeilen hijsen Dagtocht Kampen luchtfoto Dagtocht Kampen kinderen
  Ontdek de bijzondere IJsseldelta aan de voet van de oude Hanzestad Kampen.
  Bedrijfsuitje
  Familieuitje
  Personeelsfeest
  Relatie-event
  Vriendenuitje
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Bedrijfsuitje, Familieuitje, Personeelsfeest, Relatie-event, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest

  Pin IJsseldelta/Kop van Overijssel
  Tijdstip Dagtocht
 • Fietsen en zeilen
  Fietsweekend Zuiderzeepad schip Fietsweekend Zuiderzeepad Enkhuizen Fietsweekend Zuiderzeepad Enkhuizen Terras Fietsweekend Zuiderzeepad fiets Fietsweekend Zuiderzeepad sloot
  Fietsen en zeilen langs de oude Zuiderzee. Etappe 1 Enkhuizen - Hoorn.
  Bedrijfsuitje
  Familieuitje
  Fietsen en varen
  Teambuilding
  Verenigingsuitje
  Vriendenuitje
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Bedrijfsuitje, Familieuitje, Fietsen en varen, Teambuilding, Verenigingsuitje, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest

  Pin Markermeer
  Tijdstip Weekend
 • Een uitstekende service voor vertrek en een zeer vriendelijke en ontspannen team van NAUPAR aan boord.

  Anoniem

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Bezienswaardigheden voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Meer informatie over vrijgezellgenfeesten

Vrijgezellenfeest

Tijdens een vaartocht over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee zijn er voldoende mogelijkheden om de aanstaande bruid of bruidegom bezig te houden. Ze kunnen meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren, aan het roer staan, het dek zwabberen of de drankjes aan dek verzorgen. Maar u kunt de vaartocht ook combineren met een leuke activiteit aan de wal, zoals een high tea of speurtocht in een pittoreske haven en 's avonds lekker stappen in bijvoorbeeld Volendam, Hoorn, Enkhuizen of Amsterdam. Met een traditioneel zeilschip kunnen jullie alle kanten op tijdens het vrijgezellenuitje.

De schepen

NAUPAR biedt een grote variëteit aan schepen. De meeste beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten waar u heerlijk kunt overnachten met de groep. U huurt al een schip vanaf 12 personen.

Elke dag een andere stad

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Samen met de schipper bepaalt u de route en de bestemmingen, afhankelijk van weer en wind. Zo kunt u bijvoorbeeld op het IJsselmeer of Markermeer aanleggen in een sfeervol havenstadje, zoals bijvoorbeeld Enkhuizen, Lemmer of Urk.

Een nachtje offgrid met z'n allen ankeren midden in de natuur of zeilen over het Markermeer naar Volendam of Monnickendam. Waar jullie de snelbus kunnen pakken voor een avondje stappen in de Amsterdam.

Maar u kunt met de groep ook koers zetten naar de Waddenzee, droogvallen op het Wad of stappen in het altijd gezellige West-Terschelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze schippers kennen de verschillende vaargebieden op hun duimpje en weten de mooiste plekjes voor u te vinden.

Diverse catering mogelijkheden

Eenmaal in de haven kunt u uit eten en aansluitend een avond stappen. Maar u kunt ook aan boord blijven voor een BBQ met bijvoorbeeld spelletjes, drankjes en muziek. Alle schepen beschikken over een goed uitgeruste keuken en de meesten hebben zelfs een eigen biertap.

Heeft u geen tijd om zelf de boodschappen te doen? Laat u verwennen met catering of een ingehuurde kok, die voor uw vrijgezellengroep de maaltijden ter plekke bereidt. NAUPAR biedt verschillende catering-arrangementen. U hoeft nergens meer aan te denken en stapt zo aan boord voor een zorgeloos vrijgezellenuitje.

Daarom een vrijgezellenfeest bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeestjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

 • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
 • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
 • bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen, actief wilt meezeilen of een avondje wilt stappen in een gezellige havenstad.
 • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen.
 • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
 • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeestje waar jullie nog lang over napraten