Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle
 • Individuele tocht
  Marker Wadden Expeditie Marker Wadden Expeditie zeilen hijsen NAUPAR Marker Wadden Expeditie met Abel Tasman Marker Wadden Expeditie zeilen hijsen Marker Wadden Expeditie binnen varen Marker Wadden
  Meevaren
  Natuurparadijs in het Markermeer voor ontdekkers, wandelaars en vogelspotters.
  Familieuitje
  Marker Wadden
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Familieuitje, Marker Wadden, Vrijgezellenfeest

  Tijdstip Dagtocht
 • Dagtocht Marker Wadden vogelhut Dagtocht Marker Wadden oorlam Dagtocht Marker Wadden zeilen Dagtocht Marker Wadden zeilen Dagtocht Marker Wadden steltloper
  Eigen schip
  De nieuwe eilandenarchipel is een waar natuurparadijs in het Markermeer.
  Bedrijfsuitje
  Familieuitje
  Marker Wadden
  Personeelsfeest
  Relatie-event
  Teambuilding
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Bedrijfsuitje, Familieuitje, Marker Wadden, Personeelsfeest, Relatie-event, Teambuilding, Vrijgezellenfeest

  Tijdstip Dagtocht
 • Dagtocht Kampen kade Dagtocht Kampen schip Dagtocht Kampen zeilen hijsen Dagtocht Kampen luchtfoto Dagtocht Kampen kinderen
  Eigen schip
  Ontdek de bijzondere IJsseldelta aan de voet van de oude Hanzestad Kampen.
  Bedrijfsuitje
  Familieuitje
  Personeelsfeest
  Relatie-event
  Vrijgezellenfeest
  ...
  Alle labels: Bedrijfsuitje, Familieuitje, Personeelsfeest, Relatie-event, Vrijgezellenfeest

  Pin IJsseldelta/Kop van Overijssel
  Tijdstip Dagtocht
 • Een uitstekende service voor vertrek en een zeer vriendelijke en ontspannen team van NAUPAR aan boord.

  Anoniem

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Bezienswaardigheden voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Vrijgezellenfeest

U kunt het IJsselmeer op, of de Waddenzee, en een avondje stappen in bijvoorbeeld Volendam of Amsterdam is ook prima te regelen. NAUPAR biedt een grote variëteit aan schepen, activiteiten en cateringmogelijkheden en met een schip heeft u een ideale combinatie van vervoer, verblijf en vermaak in een. Stel uw ideale vrijgezellenuitje samen en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het invullen van uw onvergetelijke vrijgezellenuitje!

Onze schepen beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten waar u heerlijk kunt overnachten met de groep. Tijdens uw vaartocht op het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee zijn er voldoende mogelijkheden om de aanstaande bruid of bruidegom bezig te houden. Ze kunnen meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren, aan het roer staan, het dek zwabberen of de drankjes aan dek verzorgen. Maar u kunt uw vaartocht ook combineren met een leuke activiteit aan de wal, zoals een high tea of GPS-game. 

Elke dag een andere stad

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Samen met de schipper bepaalt u de route en de bestemmingen, afhankelijk van weer en wind.U kunt bijvoorbeeld op het IJsselmeer of Markermeer aanleggen in een sfeervol havenstadje, zoals bijvoorbeeld Enkhuizen, Lemmer of Urk. Een nachtje offgrid met z'n allen ankeren midden in de natuur, of zeilen over het Markermeer naar Volendam of Monnickendam. Waar jullie de snelbus kunnen pakken voor een avondje stappen in de hoofdstad. Maar u kunt met de groep ook koers zetten naar de Waddenzee, droogvallen op het Wad of stappen in het altijd gezellige West-Terschelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze schippers kennen het vaargebied op hun duimpje en weten de mooiste plekjes voor u te vinden.

Diverse catering mogelijkheden

Eenmaal in de haven kunt u uit eten en aansluitend een avond stappen. Maar u kunt ook aan boord blijven voor een BBQ met bijvoorbeeld spelletjes, drankjes en muziek. Alle schepen beschikken over een goed uitgeruste scheepskombuis en de meesten hebben een eigen biertap. Heeft u geen tijd om zelf de boodschappen te doen? NAUPAR doet ze graag voor u en laat voor uw vertrek de boodschappen aan boord bezorgen. Daarnaast kunt u zich ook laten verwennen door een ingehuurde kokdie voor uw vrijgezellengroep de maaltijden ter plekke bereidt. NAUPAR biedt verschillende all-inclusive en catering-arrangementen. U hoeft nergens meer aan te denken en stapt zo aan boord voor een zorgeloos vrijgezellenuitje. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Daarom een vrijgezellenfeest bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeestjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

 • Bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
 • Kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
 • Bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen, actief wilt meezeilen of een avondje wilt stappen in een gezellige havenstad.
 • Heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen.
 • Kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
 • Vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeestje waar jullie nog lang over napraten!