Weekendje weg met NAUPAR

Lelystad, 8 december 2016 – Een vaartocht met een authentiek zeilschip betekent vervoer, verblijf en vermaak in één. Een weekendje weg met NAUPAR is altijd een uitstekend idee! Of het nu gaat om de langverwachte familiereünie, een gezellig vrijgezellenfeest of een welverdiend teamuitje met collega"s: aan boord van onze zeilschepen bent u zeker van een onvergetelijke ervaring!

Een weekendje weg

NAUPAR zorgt al jaren voor succesvolle uitjes over het IJsselmeer, de Waddenzee en het Markermeer. Ook de vaarweekenden zijn al geruime tijd bijzonder in trek. Stap samen met uw gezelschap aan boord van een van onze authentieke, comfortabele zeilschepen en geniet van een ontspannen vaarvakantie. Het zeilschip, de golven en het adembenemende uitzicht zorgen samen met de gezelligheid van uw gezelschap ongetwijfeld voor een prachtige ervaring.

Activiteiten

Tijdens een weekend op het water kunt u ervoor kiezen om heerlijk te ontspannen, door plaats te nemen aan dek en te genieten van het weer, de geluiden en het mooie uitzicht. Liever wat meer actie? Vraag dan de schipper waar hij of zij hulp bij kan gebruiken. Voor u het weet, staat u zelfverzekerd achter het stuur, hijst u de zeilen of helpt u mee in de keuken. Er is altijd genoeg te doen!

Vervoer en groepsaccommodatie in één

Wanneer u bij NAUPAR een weekendje weg boekt, reserveert u tegelijk uw "eigen" zeilschip mét bemanning. Dit is erg praktisch en scheelt aanzienlijk in de kosten. U heeft namelijk uw vervoer en groepsaccommodatie in één. Een fijn dagverblijf, comfortabele slaaphutten en een ruime scheepskeuken: aan boord van de zeilschepen van NAUPAR ervaart u de zelfde luxe als in een vakantiehuis of appartement. En daar bovenop komt dan dus nog die geweldige zeilervaring!

Klik hier voor de video