Pak die agenda en plan dat lang gekoesterde weekendje weg met de familie

familieweekend blog 700X300

Wordt het niet eens tijd voor dat lang gekoesterde weekendje weg met elkaar? Een schip is de ideale accomodatie. U heeft voldoende tijd voor elkaar, ligt elke dag in een andere haven en er is aan boord van een schip voor iedereen wel iets leuks te doen. Maar hoe kunt u de anderen overtuigen dat een schip de ideale accommodatie is? Wij geven u vijf redenen. Wedden dat het een onvergetelijk weekend wordt!

#1 Reden een: Voor ieder wat wils

Kabbelende golfjes, een zacht briesje, de wind in de haren. Tijdens een weekendje weg aan boord van een schip worden niet alleen alle zintuigen geprikkeld, maar er is ook voor iedereen wel iets leuks te doen. Terwijl u naar de volgende haven aan het IJsselmeer vaart, kunt u meehelpen met zeilen, plaats nemen achter het roer, handige knopen leren leggen die u ook kunt gebruiken in het dagelijks leven of gewoon lekker bijkletsen met uw familieleden in een van de comfortabele zithoeken aan dek. Zeilervaring is niet nodig.

In de gezellige havenplaatsjes Enkhuizen, Hoorn, Medemblik valt genoeg te doen en te beleven. Zo kunt u een heerlijke wandeling maken door de oude stadscentra, een terrasje pakken of een museum bezoeken. Is het mooi weer en gaan de kinderen liever naar het strand, dan zijn er diverse strandjes langs het IJsselmeer waar u kunt aanleggen of zelfs ankeren. Op een schip bent u flexibel. Aan u de keus.

#2 Reden twee: De schepen zijn van alle gemakken voorzien

Alle schepen zijn comfortabel ingericht, beschikken over een sfeervol dagverblijf, knusse hutten, douches en wc, verwarming en koud en warm stromend water. Daarnaast beschikken de schepen over een goed uitgeruste kombuis, waar u gezamenlijk kunt koken. Niets staat uw gezellige avondjes koken, spelletjes doen en samen muziek maken in de weg.

3# Reden drie: Voor grote en kleine groepen

Bij NAUPAR beschikken we over schepen voor kleinere groepen. Maar een kleinere groep betekent niet automatisch ook een kleiner schip. Kleinere groepen (vanaf 12 personen) kunnen bijvoorbeeld voor een aantrekkelijke prijs meevaren op een van de grotere schepen zoals de Ambiance, Alliantie, Auwe Neel of Linde. De voordelen daarvan zijn dat u meer ruimte en privacy heeft, omdat u met maximaal twee personen in een hut slaapt en minder douches en wc’s hoeft te delen. Zo geniet u samen met uw familieleden van een ruim en comfortabel schip, met meer privacy voor een aantrekkelijke prijs.

#4 Reden vier: Bekijk de video ‘weekendje weg met familie’

U bent overtuigd maar moet de groep nog warm maken voor het idee? Beelden zeggen meer dan woorden. Laat ze onderstaande video zien en u trekt hiermee zelfs de laatste ‘twijfelaars’ over de streep.

#5 Reden vijf: Maak het u zelf gemakkelijk en laat u verwennen met catering

Laat NAUPAR de boodschappen voor u verzorgen of maak gebruik van de cateringmogelijkheden met een kok. Terwijl de kok de lekkerste gerechten voor uw groep bereidt, heeft u alle tijd om lekker bij te kletsen onder het genot van een lekker wijntje aan dek.

Meer informatie nodig over een weekendje weg met familie?

Neem contact op met een van onze collega’s. Zij weten precies welk schip het beste bij uw groep past en ze informeren u graag over de verschillende vaargebieden en mogelijkheden rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.